Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Už tento týden v Ulici: Rozchod na spadnutí a tajný ctitel na scéně!

  • Adriana Pešková
    21. listopadu 2016 | 06:00

    Tento týden bude seriál Ulice doslova nabitý emocemi. Někdo neudrží slzy, jiné postavy si zase uleví a budou šťastné. A kromě toho dojde i k velkým změnám. Máte se na co těšit. 

  • Adriana nedokáže zapomenout

    Překonat nevěru a začít Eddiemu opět důvěřovat je pro Adrianu mnohem těžší, než si původně myslela. Za každým jeho krokem vidí něco podezřelého a je neustále na trní, aby se Eddie zase nespustil se Zorou. A tak se tento týden opět pohádají. Podaří se oběma najít ztracenou důvěru a vrátit jejich vztah do starých kolejí?

    Adriana Pešková
    Autor: TV Nova

  • Anička chce o někoho pečovat

    Aničku nápad s osvojením dítěte stále drží a Bedřich se vzpamatoval z počátečního šoku. Zatím však z představy, že by jim domů přišel cizí puberťák, nijak zvlášť nadšený není. Že by dostali malé dítě, totiž není příliš pravděpodobné. I když se Béda z Aniččina nápadu příliš neraduje, zatím neřekl rezolutní ne. Můžeme se v Ulici těšit na další novou postavu, nebo nakonec Anču představa nového člena rodiny přejde?

    Anička Lišková
    Autor: TV Nova
  • Mára nechce do Tanzanie

    Vztah Moniky a Máry je už delší dobu na bodu ledu. Mára touží po obyčejném životě a rodině, Monika se zase zhlédla v pomáhání těm, kdo to potřebují, a užívání si volnosti. Teď chce po Márovi, aby společně odletěli do Tanzanie, kde se podle ní zase jejich vztah vrátí do normálu. Mára tam ale nechce a tento týden řekne Monice, že s ní nepoletí. Navíc se po delší době mezi jejich problémy vložila opět Márova matka, která si přeje, aby se rozešli. Půjde dokonce i za Jitkou, kterou bude přemlouvat, aby mladým promluvila do duše.

    Monika a Mára
    Autor: TV Nova

  • Tereza má tajného ctitele

    Tereza se konečně vzpamatovala z rozchodu s Romanem a čeká, až se objeví muž jejích snů. Možná už se brzy dočká, protože do kabinetu jí někdo doručí kytici. Tereza netuší, od koho může být. Je tajným ctitelem její student Tobiáš, nebo je na scéně ještě někdo jiný? To se už brzy dozvíme.

    Patricie Solaříková
    Autor:  Dana Kolářová
     

Klíčová slova:  seriál ulice, Ulice, seriál, seriály
Diskuse ke článku
.