Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Kdo schytá facku a kdo začne vystrkovat drápky?

  • 31. října 2016 | 07:58

    Tento týden v Ulici to opět nebude žádná idylka. Hned v několika domácnostech to bude pořádně vřít. Někdo schytá facku, jiný začne žárlit a další bude muset rozpoznat falešnou hru, jinak přijde o všechno. Máme se na co těšit!

  • Lumír v úzkých

    Lumír se do toho pořádně zamotal. Chtěl se Světlanou probrat svou nemanželskou dceru, až když bude mít díky testům jistotu, že je opravdu jeho. Ale čekání a mlžení se mu hrubě nevyplatilo. Světlaně dojde trpělivost. Poté, co je uviděla společně v parku a Lumír jí setkání zatajil, si dala jedna a jedna dohromady a podezírá ho z nevěry. A Lumír to opravdu pořádně schytá, dojde i na facku. Podaří se mu vysvětlit, o co vlastně jde? A jak bude reagovat Světlana, když zjistí, že má Lumír pravděpodobně dceru?

    Tereza Bebarová se vrací do seriálu Ulice
    Autor: archiv TV NOVA

  • Další rána pro Maléřovy

    S Maléřovými se život rozhodně nemazlí! Po překonání další těžké životní etapy, kdy Martin bojoval o život, přichází další rána. Veroničin táta chce prodat dům v Loučce, kde Veronika vyrůstala, strávila tam prakticky celý život. Nápad ovšem není z tatínkovy hlavy, ale z Radčiny. Veronika je jí vděčná, že jí hodně pomohla, když na tom byl Martin nejhůř, ale nelíbí se jí, že se míchá do věcí, do kterých jí nic není. Přijde nakonec Veronika o svůj domov a jednu z posledních památek na maminku? A jak se bude dál vyvíjet její vztah s Radkou?

    Veronika Maléřová měla perfektní manželství, než se zamilovala do faráře Ryby. Přestože k nevěře nakonec nedošlo, otřáslo to nejen s manželstvím, ale i se vztahem k dceři Rozině.
    Autor: TV Nova

  • Anča začne žárlit

    Manželství Aničky a Bedřicha si prošlo už několika krizemi. Před lety si Béda začal s Aniččinou kamarádkou z mládí Lucií, ke které se dokonce na čas odstěhoval. Anča zase nějakou dobu žila s Pavlem Tesařem. Když se vše vrátilo do správných kolejí, seznámila se Anička s Helenou Halamovou, která do jejich manželství strkala nos více, než bylo zdrávo. Teď si konečně pár měsíců užívají oba ideální manželství, i když se museli smířit s tím, že Franta bude otcem, a následně s tím, že se i se Skyler a miminkem odstěhuje do Holandska. Ovšem teď přichází na scénu Jindra, která je do Bédy zamilovaná. Ta Anče prozradí mnohem víc, než by vlastně chtěla. Ustojí to jejich manželství?

    Ljuba Krbová
    Autor: archiv TV Nova

  • Květa opět útočí

    Simoně a Rudolfovi výhra dvou milionů zatím moc štěstí nepřinesla. Stále se totiž dohadují o tom, jak s penězi naložit. A aby toho nebylo málo, začínají se kolem nich slétávat supi, kteří mají na jejich majetek zálusk. Jedním z nich je samozřejmě intrikánka Květa, která se teď chvíli držela v ústraní, ale tento týden opět vystrčí své drápky. Nechá se Rudolf nachytat, nebo jejich peníze ubrání? 

    ...
    Autor: ulice.nova.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.