Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Už tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství udělají postavám ze života peklo!

  • 10. října 2016 | 10:00

    Všechny fanoušky seriálu Ulice zasáhla náhlá smrt herce Tomáše Valíka, kterého si pamatujeme jako dobráka Richarda Zajíčka. V seriálu už ho nikdy neuvidíme, ale ostatní hrdinové na nás čekají i tento týden, kdy to v Ulici pořádně zabouří. Sice nepůjde o život, ale někteří oblíbení hrdinové si projdou peklem. Koho čekají bolestivé chvilky a komu se navždy změní dosavadní život?

  • Eddie a Adriana

    Adriana si maximálně užívá přípravy na svatbu. Dokonce má už i svatební šaty. Na druhé straně stojí zhrzená Zora, která stále ještě nemůže rozdýchat, že jí dal Eddie kopačky. A tak se rozhodne jít s pravdou ven a překazit jemu i Adrianě štěstí. Jak se budoucí nevěsta vypořádá s faktem, že Eddie jí byl dlouhodobě nevěrný? Ustojí jejich vztah tuto tvrdou zkoušku? To se dozvíme již tento týden!

    Adriana Pešková prožije okamžiky hrůzy
    Autor: archiv TV NOVA

  • Vendulino tajemství

    Tajemná Vendula půjde konečně tento týden s pravdou ven! Své velké tajemství už prozradila Zuzaně. Ta jí ovšem slíbila, že bude mlčet jako hrob. V následujících dnech přistihne Světlana Vendulu u nich doma, a to ji hodně zarazí. Vendula pak přizná Nyklové, že je její vnučka. Jak na to Vilma zareaguje? Přijmou Vendulu do rodiny, nebo ji donutí odejít?

    Anežka Rusevová coby nesmělá Vendulka.
    Autor: TV Nova, FTV Prima, ara
  • Oscar a Rózina

    Vizážista Oscar má Rózinu opravdu moc rád a nechce o ni přijít. Ta je však z jeho přiznání, že je ve skutečnosti gay, tak vykolejená, že o něm už nikdy víc nechce slyšet. Oscar se ale jen tak nevzdá. Chce Rózině dokázat, že mu na ní záleží. Podaří se mu to? A svěří se Róza se svým trápením rodině?

    Rozina Maléřová to nemá lehké. Nejprve ji spolužačka šikanovala, pak jí zemřel kluk a do toho se musela vyrovnat s nevěrou své mámy. Bude se jí konečně dařit v novém vztahu?
    Autor: TV Nova

Autor: red
Klíčová slova:  seriál ulice, Ulice, seriál
Diskuse ke článku
.