Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exkluzivní video z dnešní Ordinace: Linhart s Kateřinou v jedné posteli

Video se připravuje ...
Protože chce Jirka zachránit Kateřinu před nepříjemnou službou s Tomášem, naplánuje si pro ni romantický výlet. Jak tohle asi nakonec skončí?
VIDEO: archiv TV NOVA
12. února 2015 | 14:30

Mezi sanitářem a zdravotní sestřičkou to poslední dobou očividně jiskří. Sblížily je prožité peripetie, když mafián Rudovský Kateřinu unesl, aby se k Jirkovi dostal. Tentokrát chce Linhart zachránit Kateřinu před nepříjemnou službou s Tomášem, a tak ji pozve na romantický výlet...

S Kateřinou Vránovou, která je zdravotní sestrou v kamenické nemocnici, se osud nemazlil. Prožila tady už dvě osudové ztráty. Milovaný Dalibor zemřel a také vztah s Otou Kovářem postihla tragédie. Zdálo se, že nakonec zakotvila ve šťastném vztahu s Tomášem Zajícem, ale ani jim dvěma okolnosti nepřály. Kateřina se stala svědkem Tomášovy temné proměny. Když se s ním rozešla, Tomáš jí vyhrožoval, že ji nikdy nenechá jít. Chce ji donutit k návratu po dobrém, nebo po zlém.

Kateřina se ale mezitím sblížila s Jirkou Linhartem. Floutkem a tak trochu grázlem, který se kvůli touze po snadném výdělku zapletl do organizovaného zločinu. Je obviněn ze spolupráce se zločincem Rudovským. Nakonec ho soud ale osvobodí a on se vrací na místo sanitáře v nemocnici. Dokáže se z prožitých peripetií do budoucna poučit a dospět?

Zatím to tak úplně nevypadá. I když ho k tomu vedou gentlemanské úmysly, simuluje nemoc a nejde do práce. Protože chce zachránit Kateřinu před nepříjemnou službou s Tomášem, naplánuje si pro ni romantický výlet. Jak tohle asi nakonec skončí? To se dozvíte už dnes večer v dalším díle vašeho oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě.

2043047:gallery:true:true