Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dnešní Svatby v Benátkách: Nevěsta porodí během obřadu!

25. září 2014 | 12:00

Že se při svatbě, nebo spíš při svatební hostině, někdo popere, je běžná věc. Ale že někdo porodí přímo během obřadu, a dokonce přímo nevěsta, to se tak často nestává.

Doktorka Míša Krátká a ornitolog Šimon Hybš si svůj obřad naplánovali v barvách červené a bílé. Netušili ale, že budou mít úplně jiné starosti, než aby k sobě svatebčané hezky ladili. Míša se původně vdávat nechtěla a než se svatbou konečně souhlasila, je už v devátém měsíci těhotenství.

A tak do obřadní síně nevěsta přijde ve chvíli, kdy už má kontrakce. Jako profesionálka, která odrodila spoustu dětí, věří, že to zvládne. Jenže nezvládne. Ještě štěstí, že za svědka jí jde kolega - primář gynekologie, který jí sňatek odsvědčí a vzápětí jí pomůže porodit její dítě. Červenobílí svatebčané si tak připíjí nejen na novomanžele, ale rovnou i na jejich potomka.

Svatebčané zažijí porod přímo v obřadní síni...
Autor: archiv FTV PRIMA

Kateřina si v seriálu bere svého skutečného přítele. „Já jsem v rodině bohužel prozradila, že budu točit svatbu. Kdybych to neřekla, mohli jsme si tu udělat svatební fotku a poslat ji rodině i kamarádům, jako že jsme se vzali. My jsme spolu totiž už hodně dlouho a na svatbu se nás pořád někdo ptá. Škoda, že u toho rodím, mohli jsme se vzít nanečisto,“ vtipkovala Kateřina.

„Z téhle seriálové dvojice jsem já ten, kdo si přeje svatbu, takže do ní svou partnerku trochu nutím. Vlastně ji uženu, většinou to bývá obráceně a ženy uhánějí muže, ale hraju tady ornitologa, který je citlivý a hodně si potrpí na rodinu,“ říká Radim Jíra.

U této netypické svatby samozřejmě nemohli chybět jak záchranáři, kteří si v následné scéně i zahráli, tak také odborný poradce. „Ptali jsme se pana porodníka a on říkal, že taková situace, kdy nevěsta porodí během obřadu, vůbec není přitažená za vlasy, naopak je poměrně reálná a klidně se může stát,“ říkala Kateřina.

2043047:gallery:true:true