Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Helena Dvořáková unesena! Podívejte se na drsné video z dnešní Kriminálky Anděl

Video se připravuje ...
Helena Dvořáková unesena!
VIDEO: archiv TV NOVA
31. srpna 2014 | 06:00

Už v neděli večer se můžete těšit na první díl premiérové čtvrté řady Kriminálky Anděl, ve kterém nebude o akci nouze. Tým kriminalistů bude řešit únos kolegyně Jany Chládkové v podání herečky Heleny Dvořákové, která několik dnů zpět zastřelila ve službě na ulici feťáka.

Členové mordparty Oliver Hajn, Tomáš Benkovský, Ivan Tomeček, Ruda Uhlíř a nová posila Lída Rysová půjdou po stopách možné msty a dostanou se až k letniční náboženské sektě. Helena Dvořáková si natáčení těchto vypjatých scén pochvaluje.

"Natáčení Kriminálky Anděl je pro mě vždy adrenalin, zejména když se točí exteriéry. Právě natáčení prvního dílu pro mě bylo nejnapínavější a nejakčnější. S kaskadéry jsme si zkoušeli bitku a jiné akční situace. Byla to pro mě velká škola a moc jsem na to těšila. Do natáčení jsem šla naplno a když jsem pak odjížděla z placu, tak jsem měla rozbitý nohy a domodřinované ruce. Ale říkám si, že to k tomu patří, že je v tom kus pravdy."

Kdo kriminalistku Janu Chládkovou unesl a jaký měl motiv se dozvíte už v neděli večer ve 20:20 v první epizodě Kriminálky Anděl.

2043047:gallery:true:true