Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejnovější drby z Ordinace: Jaké budou další osudy párů? Komu hrozí rozchod?

  • 30. srpna 2014 | 06:00

    To, že si Hanák bude muset vybrat mezi Gábinou a Andreou, už asi tušíte. Co ale bude s ostatními páry? Takoví manželé Vágnerovi to nebudou mít úplně lehké. Zkouška vztahu čeká i Zdenu s Davidem. A co třeba Linda s Jakubem, nedají se naopak dohromady?

  • Petr Hanák, Gábina Šímová a Andrea Blechová

    Pro kterou z žen se doktor Hanák rozhodne?
    Autor: archiv TV NOVA
    Jak skončí tenhle milostný trojúhelník? To zatím neví ani samotný Hanák, životní rozhodnutí ho teprve čeká. Ale už teď je očividné, že mu na Andree moc záleží, ale problém je, že na Gábině také. S ní už si prošel mnohým a mají syna Filípka, takže by mohl románek s kolegyní ukončit a s Gábinou se třeba oženit! Zdá se ale, že Andrey se jen tak vzdát nehodlá. Dostane tedy kopačky Gábina? Nebo snad bude udržovat vztah s oběma?
  • Zdena a David Suší

    Páry z Ordinace v Růžové zahradě
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Není to tak dlouho, co jejich manželstvím otřásla Davidova nevěra. A teď se na ně valí další problém, a to s biologickým otcem Toníka Pavlem Strnadem, který se nečekaně objevuje v Kamenici. Jejich vztah si bude muset projít další zkouškou plnou strachu o syna. Ustojí to?

  • Lucie a Darek Vágnerovi

    Páry z Ordinace v Růžové zahradě
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Tímhle manželstvím zase silně otřese žárlivost ze strany Darka. Bude mít opodstatněnou příčinu? A co Darkovy lekce svádění žen, kam až zajdou? Darka ke všemu čekají nepříjemnosti v práci. Rozdělí tyto svízele doposud zamilovanou dvojici?

  • Babeta a Albert Hessovi

    Páry z Ordinace v Růžové zahradě
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Vrchní sestra Babeta v minulosti na muže příliš velké štěstí neměla. Konečně se ale i ona dočkala blaženého souznění. Teď je šťastně vdaná za operního režiséra Alberta Hesse. Může jejich vztah nějak narušit žárlivá sestřenice Heluš, která jim dokonce ukradla snubní prstýnky? Babeta jí nemůže vystát, ale Albert se jí zastává. Podaří se Heluš štěstí novomanželu rozvrátit?

  • Čestmír Mázl a Mirka

    Páry v Ordinaci v Růžové zahradě
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Tito dva jsou teprve na začátku vztahu, všichni ale víme, že Čestmír vášní zrovna nehýří. Nabízejí se proto dvě možnosti: buď se po uši zamiluje, nebo ze vztahu vycouvá. A jak možná tušíte, Mirka bude chtít dítě. Bude to důvod k rozchodu, nebo k založení nové rodiny?

  • Honza Pantoflíček a Helena Hradecká

    Páry v Ordinaci v Růžové zahradě
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Ani Růžovce se láska nevyhla! Doktor Pantoflíček si oblíbil zdravotní sestru Helenu. Nejdřív si tihle dva na zamilovaný pár jen hráli před tetičkou z Ameriky, ale nakonec v sobě opravdu našli zalíbení. Jenomže teď do pediatrické ordinace míří milá, energická a sebevědomá doktorka Marie Pokorná. Naruší snad vztah doktora se sestřičkou?

  • Kateřina Vránová a Tomáš Zajíc

    Holiček a Stryková v Ordinaci v růžové zahradě. Stud jim nechybí.
    Autor: Jan Tůma
    Tady to jiskří o sto šest. Tomáš své city projevil naplno v momentě, když se na Kateřinu nevykašlal poté, co se vážně zranila na motokárách. Naopak ji podržel a sháněl peníze na nákladnou operaci. A Káťa se k němu vrací! Kvůli kamarádovi Jirkovi ale zažije tenhle zamilovaný páreček pořádně dramatické situace. Překonají společně všechny problémy a nástrahy? Dokáže to jejich vztah zničit nebo naopak ještě víc utužit?
  • Jakub Mázl a Linda Kalinová

    Páry z Ordinace v Růžové zahradě
    Autor: archiv TV NOVA
    Měl ji rád nade všechno, ale ona ho přesto zbaběle opustila, stejně jako svou dcerku Magdičku. Naštěstí se Linda Kalinová vrátila a touží alespoň po setkávání s dcerou. Znamená to, že budou muset být s Jakubem v kontaktu, komunikovat spolu kvůli péči a výchově. Vzplanou mezi nimi znovu vášně?

Diskuse ke článku
.