Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ordinace dnes startuje! Exkluzivně z dnešního dílu! Gábina na svatbě Babety?

Video se připravuje ...
Na svatbě se ukáže také Gábina, která se vrací z psychiatrické léčebny. Překvapení všech a radost Babety z jejícho návratu je obrovská.
VIDEO: archiv TV NOVA
26. srpna 2014 | 06:00

VIDEO: A je to konečně tady! Ordinace v růžové zahradě 2 se po prázdninové pauze dnes opět vrací na televizní obrazovky s novými příběhy. Prozradíme vám, co vás v úterním díle čeká. Nudit se rozhodně nebudete! 

Babetou Trefnou hned v prvním díle desáté řady čeká svatba! Má si vzít šarmantního operního režiséra Alberta Hesse. Vrchní sestra konečně září štěstím... Na muže totiž zatím tahle zrzavá všetečná dáma příliš velké štěstí neměla. Jenže všechno se komplikuje. Na svatbu přijíždí i nepozvaná sestřenice Heluš, která chce ze msty za staré křivdy Babetin šťastný den překazit. Nejdřív se šťastné nevěstě záhadně ztratí svatební šaty a pak zmizí dokonce i snubní prstýnek. A bez toho si ji Hess nechce vzít. Řeknou si nakonec snoubenci své "ANO"?

Hned v 1. dílu se můžete těšit na svatbu vrchní sestry Babety.
Autor: archiv TV NOVA

Žoviálního, sebestředného a neskutečně sobeckého doktora Švarce, který jen neustále přemýšlí, jak uškodit svým kolegům naštve, že ho jako jediného v nemocnici nepozvali na Babetinu svatbu. Když se ale zraní malý Toník Suchý, dokáže Švarc všem, že je muž na pravém místě. Po nešťastné události si vyslouží i vděk samotného primáře Suchého.

Martin Zounar alias Mudr. Bobo Švarc má měsíčně 55 000 Kč.
Autor: archiv TV Nova

Životní zvrat čeká i doktora Petra Hanáka. Na svatbě se totiž ukáže také Gábina, která se vrací z psychiatrické léčebny. A je to právě ona, kdo chytí svatební kytici, kterou nevěsta hodí do davu vdavek chtivých žen. Překvapení všech a radost Babety z jejícho návratu je obrovská. Co na to ale říká doktor Hanák a jeho současná přítelkyně, doktorka Andrea Blechová, kteří se musí smířit se skutečností, že se Gábina do Petrova života brzy vrátí. A on si bude muset vybrat...

Video se připravuje ...
Na svatbě se ukáže také Gábina, která se vrací z psychiatrické léčebny. Překvapení všech a radost Babety z jejícho návratu je obrovská. • VIDEO: archiv TV NOVA

Zdravotní sestra Mirka je milá, ochotná a hodná. Nevyzná se v tlačenici a není divu, že ji občas mužští přehlížejí. Za příjemným úsměvem skrývá Mirka nejednu bolest - zkrachovalé manželství i samotu… Není divu, že když najde v nemocnici pohozené novorozeně, lituje, že si nalezence nemůže nechat jako vlastní dítě.

Zdravotní sestřička Mirka Grigová (Kristýna Kociánová) - začínají spolu randit.
Autor: archiv TV Nova