Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtvrteční Svatby v Benátkách: José uhrane Lolu a setká se s žárlivým milencem Olgy!

21. srpna 2014 | 06:00

Olga zatím Josému zcela nepropadla. Jeho kouzlu se však nedá odolávat dlouho. Vypadá to, že i po tvrdém odmítnutí na statku u Drozdů se José nevzdává. Olga ho najde ve svatebním salonu, kde učí tančit nejen její děti, ale i Lolu, která je přímo očarovaná. A do toho přichází Filip... 

Filip ve dveřích potká sexy Pivodu, který je stejně tak překvapený jako Filip. Oba dva se představí a oběma je jasné, s kým mají tu čest. José si tak konečně objasní, proč ho Olga odmítá. Olga v rozpacích zmizí s dětmi i do bytu, ale Filip se začne bát o své výsadní právo milence v jejím životě. Má proč?

Olga ho sice velice vychytralým způsobem pošle s jeho žárlivými pokusy domů k manželce, ale je vidět, že Filipovi cizinec ze Španěl nedá spát. Přestože mu Olga nic neřekla, tuší, že spolu před lety něco měli. Olga tajuplně mlčí. Do svatebního salonu se vrací i manažer, který si hodlá brát nevěstu, jež to už nějaký ten pátek táhne s Romeem. Je do něj bláznivě zamilovaná a pronásleduje ho. Ve svatebním salonu udělá pořádnou scénu, z které se nevyvleče ani Don Juan Romeo.

Svatby v Benátkách
Autor: archiv TV Prima
Ivan a jeho slavná kudlanka

Ivan se mezitím vrací do podvědomí díváků, kteří ho dříve znali jako seriálového herce. Tentokrát v úplně jiné roli. Ani jeho dcera netuší, že Ivan si pomalu, ale jistě na internetu díky dabování animované kudlanky získává nečekanou slávu. Dokonce s ním přijede natáčet i štáb VIP zpráv včele s Laďkou Něrgešovou. Rozhovor se mu však trochu vymstí...

Svatby v Benátkách
Autor: archiv TV Prima
Výměna názorů Filipa a Josého

Olga začíná mít i problém se svými dětmi. Všechno vyvolal José, který je spontánně pozval do španělské Zaragozy, města, kde bydlí. Děti se nadchly, ale Olga o tom nechce ani slyšet. V jedné z hádek uhodí malou Emmu a je z toho úplně v šoku. Děti nikdy neuhodila, José se omlouvá, ale Olga už nechce nic slyšet. Ještě ten večer se Filip s Josém potkají v čajovně. A jejich setkání rozhodně nezůstane u slušného potřesení rukou.