Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Topmodelka Pavlína Němcová 12 let bojovala o syna: To je moje jediná životní prohra

Video se připravuje ...
Holky na víně: Pavlína Němcová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
15. prosince 2023 | 06:00

Když se těsně před revolucí vypravila s Evou Herzigovou do Paříže, těšila se hlavně na Eiffelovku. Topmodelkou se stala jako introvert spíš omylem a po zdánlivé pohádce o princi na bílém koni v 18 letech porodila, za 2 roky se rozváděla a syna pak vídala jen některé víkendy. Hostem dalšího dílu podcastu Holky na víně byla Pavlína Němcová.

„O syna jsem bojovala 12 let,” vzpomíná Pavlína na své nejtěžší životní období. K tomu, aby jí ho soud nesvěřil do péče, stačilo „jen” být dívka z Československa, a navíc příliš mladá. Pavlína se nevzdala, mezitím vystudovala práva na Sorbonně a herectví v Americe. A modeling, který ji prý paradoxně baví až teď po padesátce – a s úsměvem podotýká, že se sama diví, že ve svém věku stále nabídky má – jí pomohl k finanční nezávislosti.

Proč se Pavlína po 30 letech v zahraničí vrátila do Čech? Myslí v češtině, nebo ve francouzštině? Jaký vztah má se svým synem i jeho otcem dnes a co ji momentálně nejvíc naplňuje?

Baví vás naše VIP rozhovory a video formáty? Veškerý obsah najdete na našem YouTube kanálu Ženy na síti, kde si díky široké škále témat vybere opravdu každý.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

 

 

Autor: TeSim
Video se připravuje ...