Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Alex Mynářová (40): S dětmi jsem možná ještě neskončila!

26. července 2023 | 06:00

Tahle inteligentní a krásná moderátorka nedávno oslavila čtyřicítku, čemuž by při pohledu na ni jen málokdo uvěřil. Jak zvládá různorodé povolání, společenský život, péči o děti a kritiku vůči manželovi?

S Alex jsme se kvůli našemu rozhovoru potkaly jak jinak než v prostorách Českého rozhlasu v Karlíně, kde moderuje oblíbený pořad Alex a host. Dorazila jako vždy stylově oblečená, s úsměvem na rtech a dobrou náladou. Nebylo to naše první setkání a doufám, že ani poslední, protože každé setkání s ní člověka příjemně obohatí. Tahle žena má neskutečný přehled a své práci se věnuje na maximum, a to i přes to, v jak vysokých kruzích se pohybuje. Jedná se o neskutečně milou a vstřícnou ženu, která si rozhodně na nic nehraje. V přátelské náladě plné smíchu se následně odehrával i celý náš rozhovor.

Nedávno jste oslavila čtyřicítku, jak tento životní milník vnímáte?

Krásně. Život začíná ve čtyřiceti, do té doby jsme si dělali jen průzkum, říká citát Carla Gustava Junga. Vnímám to opravdu jen tak, že se změnilo číslo, že už mi prostě není třicet, ale začíná to tou čtyřkou. Jinak to nijak neprožívám.

VIDEO: Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem...

Video se připravuje ...
Alex Mynářová netají: S mužem žijí každý jinde! Ve vile za 40 milionů se služebnictvem • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Takže žádné myšlenky ve stylu "ještě bych si rychle měla stihnout něco užít" nebyly?

Ne to ne, právě naopak, jsem spokojená s tím, že jsem do té čtyřicítky stihla založit rodinu, že mám dvě úžasné děti, prostě to, na co je pro ženu čas jaksi omezený, tak jsem ráda, že jsem to stihla a neujel mi vlak. Vím, že spousta žen právě kolem té čtyřicítky řeší početí prvního dítěte, a to bych vážně nerada.

A kromě touhy stát se matkou byl u vás nějaký pomyslný seznam věcí, které jste chtěla do dovršení tohoto věku stihnout?

Budu se opakovat, ale určitě jsem chtěla primárně tu rodinu. Při oslavě čtyřicátin jsem zavzpomínala na to, když jsem slavila třicet, tehdy jsem ještě neměla partnera, děti či nějaký vážný vztah, což pro mě bylo trochu depresivní. Takže ta třicítka byla paradoxně depresivnější než ta čtyřicítka, která je vlastně docela přijemná.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucija Veselá
Video se připravuje ...