Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka Veronika Kašáková: V dětství jsem neměla štěstí na lidi. Do Miss jsem si šla pro sebevědomí

Video se připravuje ...
Holky na víně: Veronika Kašáková
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
10. června 2023 | 06:00

Hostem Terezy Víchové a Simony Formánkové v lifestylovém podcastu Holky na víně byla modelka a influencerka Veronika Sovadina Kašáková. V otevřeném rozhovoru se rozpovídala nejen o svém dětství a dospívání v dětském domově, ale zavzpomínala také na své modelingové začátky a momenty, které jí doslova změnily život. Podívejte se na celý rozhovor. 

Není tajemstvím, že Veronika Kašáková vyrůstala od čtyř let v dětském domově. To samo o sobě člověku obrátí život vzhůru nohama a do dospělosti mnoho pozitivního nepřidá. Ona se však rozhodla osudu postavit se čelem a jít si tvrdě za svými sny. Aby dokázala nejen okolí, ale hlavně sama sobě, že na to má, přihlásila se do soutěže krásy. To jí paradoxně nepřineslo tolik vytoužené sebevědomí, jako jí to otevřelo možnost nahlédnout do zcela jiného světa. 

"Ačkoliv jsem měla spolužačky a měla jsem fajn lidi kolem sebe, tak tohle byla přesně ta dívka, kterou jsem chtěla já být, jestli mi rozumíte. Bylo to pro mě něco, co mě vnitřně přitahovalo," říká Veronika otevřeně a zároveň přiznává, že Miss pro ni nebyla o lámání podpatků, ale naopak o nalezení pevných přátelství. "Ony pro mě byly obrovská inspirace, ale zároveň mi to ukazovalo ta místa, která já jsem neměla úplně celistvá. Měla jsem přesně velkou potřebu se s nimi srovnávat a možnost cítit se třeba méněcenná... Nebo že jsem v něčem zaostala... Ale vlastně pět z nich mi doteď zůstalo jako jedny z nejlepších kamarádek."

Podívejte se na celý rozhovor na YouTube kanále Ženy na síti.

 

Autor: TeSim
Video se připravuje ...