Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nora Fridrichová: S bývalými partnery vycházíme oba dobře

25. června 2018 | 06:00

Nora Fridrichová (40) je energická, živelná, zrzavá, pusa jí jede, vášnivě gestikuluje a ráda se směje. S láskou mluví o rodině, se zaujetím o práci, s pobavením o politice a s respektem o ženách, které něco umějí. Sedm let žije se sportovním komentátorem Robertem Zárubou (50). Mají spolu dvě dcerky, Dianu (6) a Marianu (3). Vedle nich obývá společnou domácnost ještě fenka Žofka. Ženských je zkrátka plný barák.

Žijete s nejpopulárnějším sportovním komentátorem v zemi. Umíte pravidla hokeje?
Ne… Ale fandím vášnivě! Robertův projev mně hrozně baví. Třeba to, že zohledňuje politiku, nebo prostě, co se ve společnosti děje. Občas mu někdo vytýká, že tyhle věci do komentování tahá, mně to naopak přijde super. I když jsme oba dost atypičtí.

V čem?
Já pracuji o víkendech. Robert má půl roku z roku úplně zabitý hokejem. Ale funguje to. Dvě malé děti a práce se dají skloubit relativně dobře. Samozřejmě i díky poměrně aktivnímu tatínkovi. I když je to v poměru… Já to radši nebudu říkat, nebo se Robert naštve! Je to trochu víc na mně, ale on se opravdu snaží. Mám dvě holky a asi to taky hraje roli. Jsou samostatné, šikovné, nikdy jsme neměli chůvu, nikdy mě péče o ně nevykolejila, nikdy jsem se necítila sociálně izolovaná. Snažím se, aby netrpěla práce ani rodina. Výsledkem je, že jsem občas hodně unavená, ale na druhou stranu, kdo není, že. Žádná katastrofa.

Jste taková televizní rodina, Robert měl za manželku Světlanu Witowskou, vy zase Milana Fridricha, všichni pracujete v České televizi. Jak to klape?
Možná to bude pro někoho těžko pochopitelné, ale funguje to bez sebemenších problémů. Robert se Světlanou mají skoro dospělého syna Viktora, který je strašně fajn. Světlana i Milan jsou kolegové a kamarádi, kterých si vážím a mám je ráda. Myslím, že takhle by měly vztahy fungovat, i když přestanou být partnerské. Není důvod, aby nebyly přátelské, alespoň u nás.

 

Celý rozhovor s Norou Fridrichovou si můžete přečíst v novém čísle tištěného Blesku pro ženy:

Autor: archiv

Autor: Hana Vítková
Video se připravuje ...