Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Petr Vondráček: Díky účasti v Hlasu mě má dcera raději

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
16. června 2016 | 06:00

Na tenisovém turnaji Divadla Kalich jsme zastihli zpěváka Petra Vondráčka, jak řádí na kurtech. Zjistili jsme, že je zdravě soutěživý a že sporty miluje po rodičích. Také to, že vztahy s dcerou se mu zlepšily díky soutěži plné kostýmů a neuvěřitelných proměn.

„Nemohu říct, že velmi soutěživý je ten správný výraz, ale soutěživý samozřejmě jsem, jinak by člověk sport vůbec nedělal. Člověk by se měl snažit, aby to bylo pěkné. Nejde mi o to, zneuctít nepřítele, neboli soupeře, ale spíš mi jde o to, vyhrát souboj sám se sebou,“ vysvětlil nám herec, který se v soutěži Tvoje tvář má známý hlas sice nedostal do finále, ale zato si díky účinkování v ní zlepšil vztahy s dcerou.

„Je docela vtipné, že si mě dcera po mém vystupování v televizi mnohem více oblíbila, a to i když nefandila mně,“ smál se zpěvák. Komu tedy fandila, když ne svému otci? „Fandila holkám a myslím, že jim fandila i porota, na rozdíl od nás chlapů to totiž mnohem více prožívaly.“ Na otázku, zda by do toho šel znovu, ale Petr Vondráček odpověděl s úsměvem: „Už ne, myslím, že jednou za život to stačí.“ 

Video se připravuje ...