Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Romana Jákl Vítová přišla na ples jako víla v doprovodu obra

Video se připravuje ...
Romana Jákl Vítová na Plese v Opeře
VIDEO: Adam Balažovič
12. února 2015 | 10:00

Jak a kde si moderátorka Romana Jákl Vítová (37) vybrala šaty na Ples v Opeře? Původně šla s manželem, filmovým režisérem a producentem Petrem Jáklem, vybírat jeho oblek. A tam se do nich zamilovala. Vybrala si dobře, protože v nich ten večer vypadala jako opravdová víla.

Romana Jákl Vítová si na slavnostní večer vybrala šaty v tělové barvě, které působily něžně a sexy zároveň. Z dálky se totiž mohlo zdát, že pod jemným tylem prosvítá nahé tělo. Jak ale bývalá rosnička říká, manželovi se naopak zdály sexy málo. Prý se pořád dožadoval nějakého většího výstřihu. Je jasné, že své manželce sem tam Petr Jákl (41) do oblékání mluví, stejně jako jejich dvě dcerky.

Dvojice, která vypadá jako urostlý obr a něžná víla, přišla na Ples v Opeře docela pozdě, protože až do poslední minuty pracovali na novém filmu o kanibalovi a masovém vrahovi, který už za pár dní přijde do kin. Přestože Romana není fanouškem temných filmů, poctivě dílo svého muže zhlédla a pěkně se u toho bála. Tak ještě že se jí strachy nezježily vlasy, to by pokazilo její perfektní vzhled.

Romana Jákl Vítová s manželem Petrem Jáklem.
Autor: Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát

Video se připravuje ...