Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Servírka Majda z Ulice: Slovu "relax" vůbec nerozumím!

Video se připravuje ...
Herečka se s neskutečně "živou" dcerou Matyldou opravdu neodpočine.
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
1. listopadu 2013 | 06:00

I když herečka Magdaléna Bianka Ištoková (32) působí na první pohled křehce, rozhodně to žádná křehotinka není. Dokázala mi to v "opičí tělocvičně, kde se přes osmý měsíc těhotenství ani na vteřinu nezastavila. Běhala tady jako o život.

Milou brunetku jsem zastihla na oslavě narozenin dětského centra Monkey's gym v obchodním centru Harfa. A jak mi prozradila, rozhodně tu nebyla poprvé. S dcerou Matyldou (1,5) si tady už několikrát byly "zasportovat".

"Byly jsme tady na pár hodinách už když dcerce bylo asi půl roku, jen je to pro nás trochu složitější, jednak na cestu, a pak taky časově," prozradila mi zadýchaná Bianka.

Ta se přesto, že už brzy porodí své druhé dítě, ani na vteřinu nezastavila. Roztomilá dcerka, která se okamžitě stala miláčkem místního maskota opičky Loly, jí totiž proháněla po celé tělocvičně. A herečka měla často skutečně co dělat, aby jí dohonila.

Zajímalo mě proto, jak Bianka vlastně při tomhle shonu relaxuje. "Co to je? Tomu opravdu nerozumím. Mám totiž ještě irskou setřici Desdemonu, které říkám "prvorozená", a s tou musím dennodenně pořád běhat a lézt. I když poslední měsíc už to moc nejde, ale snažím se," dodala.

Video se připravuje ...