Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Martin Kraus (30) plánuje svatbu a potomka: Syn se bude jmenovat Bohouš

Video se připravuje ...
Martin Kraus
VIDEO: Adam Rut, Lenka Chvostová
26. srpna 2013 | 06:00

Přezdívá se mu "český Belmondo". Pohledný krasavec je idolem mnoha českých dívek a žen. Jenže ty si už budou definitivně muset nechat zajít chuť. Nejenže má herec Martin Kraus už pár let přítelkyni, ale jak nám prozradil, dokonce plánuje svatbu a potomka.

Sympatický herec Martin Kraus, který je hvězdou seriálu Cesty domů, nemohl samozřejmě na večírku k jubilejnímu dvoustému dílu chybět. Přítelkyni, která před prázdninami úspěšně odmaturovala, sice nechal doma, ale "zamilovaný" výraz z tváře vymazat nedokázal. Zajímalo mě proto, zda se od našeho posledního rozhovoru v jejich vztahu něco změnilo.

"Mám dojem, že jsme si opravdu souzeni, takže svatba určitě bude. Nevím ale, jestli to bude letos, příští rok nebo za pět let. A samozřejmě i děti. Já sobecky plánuju jednoho kluka. Bude se jmenovat Bohouš, protože mám dojem, že když se někdo jmenuje Bohouš, musí to být sympaťák a hodnej kluk," prozradil se smíchem na rtech Martin.

A protože se léto už pomalu chýlí ke konci, chtěla jsem samozřejmě také vědět, jak ho s přítelkyní vlastně strávili. "Byli jsem i s kamarádama na vodě. Jeli jsme Otavu. Měli jsem nádherné počasí, takže to bylo super. Vážně jsme si to užili. Jinak jsem ale léto strávil pracovně. Točil jsem film Lovci a oběti, který poběží příští rok na jaře v kinech. Doufám, že všechno dobře dopadne, protože jde o moji filmovou premiéru. A když zbyl náhodou čas, tak jsem "zedničil" doma na statku," dodal.

Video se připravuje ...