Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Reese Witherspoon: Dcera nesnáší vše, co udělám!

Reese Witherspoon má trable s dcerou
12. prosince 2010 | 19:10

Ačkoli se podobají jako vejce vejci, má teď herečka Reese Witherspoon s jedenáctiletou dcerou Avou trochu trable. S holčičkou totiž už asi začíná mlátit puberta a těžce nese, že je její maminka slavná a tím pádem stále všem na očích.

Reese Witherspoon (34) se v americké show Davida Lettermana přiznala, že musí v poslední době trochu bojovat s pubertálními výlevy dcery Avy. Dívce není například příjemné, když jsou se slavnou maminkou, hollywoodskou herečkou, která se proslavila rolí ztřeštěné blondýnky v romantické komedii Pravá blondýnka, na veřejnosti a všichni na ně koukají.

„Začíná jí puberta a nenávidí všechno, co dělám. Nedávno jsme byly na koncertě Carrie Underwood a ona se mě zeptala: „Mami, nepůjdeš k ní zpívat na jeviště, že ne?“ Řekla, jsem jí, že ne. Co můžu dělat? Je mi to jedno. Miluji být matkou,“ zůstává v klidu Reese. Na druhou stranu - když se takto Ava chová v jedenácti letech, jak to asi bude vypadat, až jí bude patnáct? Reese si s ní asi ještě užije...

Reese Witherspoon má trable s dcerou
Autor: ČTK

Herečka má ještě sedmiletého syna Deacona. Obě děti pocházejí z jejího prvního manželství s kolegou Ryanem Phillipem, které krachlo. Momentálně Witherspoon randí s hledačem talentů Jimem Rothem. Před ním prožila krátký románek s charismatickým hercem Jakem Gyllenhaalem.

Budou vdavky?

Reese Witherspoon, která nedávno dostala hvězdu na prestižním hollywoodském chodníku slávy, tedy neřeší nejen netečné chování dcery, ale i spekulace, že se bude vdávat. Americká média se o její nový vztah s Jimem hodně zajímají. Proto někdy musí řešit vtipné situace s vlastní matkou.

„Občas mi napíše máma zprávu a ptá se, jestli se plánuji vdávat. Musím se vždycky smát a odepíši jí, že kdyby to tak bylo, věděla by to,“ směje se Reese.

Co se týče vztahů, Reese je s vlastním životem spokojená, ač to vždy nebyla procházka růžovým sadem: „Nelituji ničeho, čím jsem si prošla. Tím myslím rozvod, rozchody a to všechno. Je to prostě cesta životem a já mám takové zkušenosti jako kdokoli jiný.“

Autor: mivr
Video se připravuje ...