Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Lucie Bílá: Smiřte se s tím, že jsem sama!

Fotografie
19. října 2009 | 05:00

První výročí muzikálu Carmen způsobilo Lucii Bílé (43) a dramaturgovi karlínského divadla Adamu Novákovi (60) velké nepříjemnosti. Bílá spí s Novákem, rozkřiklo se v kuloárech.

„Je to lež. Už toho mám dost!“ řekla Blesku naštvaně Bílá, když si přijela na Staroměstské náměstí pro bílé jahody.

Kilo bílých jahod přijde na 1500 korun.
Autor: Blesk – Jiří Hadač

Proč dali Bílou dohromady s Novákem? Na výroční představení Carmen se dostavili i američtí autoři. Lucie neumí anglicky, a tak jí překládal Novák, spoluautor české verze muzikálu. A vodili se s Lucií za ruce…

Lucie Bílá: Ve vztahu jsem king já! >>

„A co je na tom? Adam je můj kamarád dvacet let. V životě mě nenapadlo, že bych s ním něco měla. Navíc je ženatý a s jeho manželkou Šárkou jsme dobré kamarádky. Fakt mám vztek,“ netajila Lucie a dodala: „Lidi se holt neumějí vyrovnat s tím, že nemám chlapa. Já ale taky ne! A co s tím nadělám?“ Potom zjihle přiznala: „Nemám mužskýho, není mi z toho hej, je mi smutno, ale tak to je. Mám rodinu a krásnou práci. Došlo mi, že člověk nemůže chtít všechno,“ podotkla Bílá a odvážela si domů bílé jahody.


Co jsou to bílé jahody?
Podobají se nejvíc prapůvodním jahodám a byly vyšlechtěny v Anglii. Nejsou tak sladké jako jahody červené a voní po ananasu, proto nesou celosvětově název pineberry. Dovolit si je ale nemůže každý, 1 kilogram totiž přijde na 1500 korun. Lucie si je ale zamilovala. Především prý proto, že jde o bílé jahody – odrůdu Lucie.

Autor: mir
Video se připravuje ...