Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

2 tipy na vánoční dárek, které vašeho partnera zkrátka potěší

vánoce, vánoční stromeček, vánoční stromek, vánoční dárek, vánoční dárky
2. prosince 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce jsou nebezpečně blízko. Pořád jste na vážkách, co letos pořídíte vašemu milému? Máme pro vás inspiraci, se kterou rozhodně nic nezkazíte.

1. Chytré hodinky

Znáte někoho, kdo si v poslední době koupil obyčejné hodinky? Chytré fitness náramky a hodinky už několikátý rok za sebou dokazují, že tato nositelná elektronika z našich zápěstí jen tak nezmizí. Těch značek a parametrů je ale tolik, že? Snadno se proto ztratíte v tom, co je opravdu důležité. Sázku na jistotu představuje Samsung Galaxy Watch4. Tělo hodinek je z nerezové oceli, takže perfektně podpoří styl vašeho partnera a nabídnou mu funkce, které spolehlivě fungují. Galaxy Watch4 teď ke všemu získáte s 20% slevu, pokud zaplatíte s platební kartou od Mastercard (slevový kupón najdete zde). Klíčové vlastnosti hodinek:

  • měření spálených kalorií;
  • krokoměr;
  • GPS pro přesný záznam trasy (např. při běhu);
  • komplexní analýza spánku;
  • měření krevního tlaku a EKG v reálném čase;
  • bohatý výběr aplikací;
  • možnost si vybrat podobu ciferníku;
  • placení hodinkami.

2. Sportovní a turistické vybavení

Pokud vašeho partnera baví nějaká sportovní aktivita, potěšte ho novým kouskem do jeho sportovní garderoby. Mastercard znáte jako partnera různých nákupních svátků, ale slevy s těmito kartami čerpáte i v průběhu celého roku. Na mujmastercard.cz najdete aktuální slevové kupóny, které uplatníte na mnoha e-shopech. Funkční prádlo teď díky Mastercard pořídíte např. na sensor.cz a slevy na sportovní kolekci najdete i na answear.cz. U Hervisu zase díky Mastercard pořídíte outdoorovou a zimní obuv s až 20% slevou.

TIP: Radíme, abyste si odkaz na mujmastercard.cz někam uložili. V průběhu roku se totiž slevové kupóny obměňují. A nemyslete si, peníze ušetříte u známých značek jako je Datart, KFC, Hervis, Flixbus, Samsumg, Xiaomi a mnoho dalších.

(Ne)obyčejná platební karta s nečekanými výhodami

Lidé si velmi často myslí, že různé benefity, výhody a pravidelné slevy jsou spojené jenom s prémiovými platebními či kreditními kartami. Není to pravda. Ne každá platební karta přináší celoroční výhody a slevy – Mastercard ano. Mastercard je partnerem všech českých nákupních dnů, takže dokáže vyjednat dodatečné extra slevy, které jsou nad rámec slevových kupónů. Ale svět se netočí pouze kolem nákupních svátků. Peníze vám Mastercard šetří celoročně a ve štychu vás nenechá ani při nákupech vánočních dárků. Více najdete zde.

Teď už víte, že vaše obyčejná platební karta Mastercard je opravdu neobyčejná.

Advertisement