Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Proměňte svůj domov ve výjimečné místo díky vířivce!

.
8. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Taky se domů každý den vracíte ztahaní a unavení? Rádi byste si aspoň na pár minut odpočinuli a načerpali nové síly? Není nic lepšího, než se na pár minut posadit do vířivky a nechat masážní trysky dělat svou práci.

Vířivka je ten pravý relax

Proč chodit za odpočinkem do wellness center, když to samé můžete mít i doma? Navíc bez toho, abyste se tam tísnili s cizími lidmi, o kterých vůbec nic nevíte. Domácí vířivka se od té ve wellness nijak zvlášť neliší, svou práci odvede a vy budete šťastnější a odpočatější.

Jaké jsou benefity domácí vířivky?

- Nemusíte nikam chodit. Do vířivky si dojdete v domácích papučích, županu a plavkách.

- Dopřejete relax nejen sobě, ale i svým nejbližším.

- Vířivka odplaví stres, napětí i únavu.

- Zklidníte rozbouřenou mysl, naladíte se na kladnou vlnu a připravíte se na posilující spánek.

- Uvolníte svaly.

- Uděláte něco dobrého pro svoje svaly a klouby.

- Stimulujete lymfatický a krevní systém.

Jak vybrat tu nejlepší vířivku?

Abyste si všech předností vířivky užívali naplno, nesmíte podcenit její výběr. A věřte nám, rozhodně nezáleží jen na designu. Co si určitě musíte rozmyslet a pohlídat?

Kam vířivku umístíte?

Nejenže na ní musíte mít dostatek prostoru, možná taky budete přemýšlet o tom, zda pro ni doma neudělat ještě jednu „koupelnu“, umístit ji na terasu, nebo je lepší zahrada? Možná se sami sebe taky budete ptát, jestli není investice do vířivky zbytečná, zda by ji nenahradila třeba vířivá vana.

Záleží na tom, co od vířivky očekáváte, jak často ji budete využívat a pro koho ji vybíráte. Vana je fajn, ale vířivka, to už je úplně jiný stupeň odpočinku. Uvidíte, že jak ji jednou vyzkoušíte, budete se do ní často vracet.

.
Autor: WEBTIP

Pro kolik lidí vířivku vybíráte?

Jendo ze základních kritérií pro výběr vířivky je to, kolik lidí se do ní má vejít a kolik vzduchových a masážních trysek má mít?

Kolik jste ochotni do vířivky investovat?

Co si budeme povídat, vířivka je investice. Když sáhnete po té venkovní, bude vás to stát nějakou tu korunu navíc, navíc se o vodu budete muset starat (stejně jako třeba o vodu v bazénu).

Náš tip na závěr: Co takhle nafukovací vířivka?

Je cenově poměrně dostupná, snadno se instaluje, jednoduše se ovládá, a navíc ji můžete přemístit z místa na místo. Funkčně je navíc srovnatelná s podstatně dražšími vířivkami s akrylátovou skořepinou.

Víte, že i nafukovací vířivky se vyrábí v mnoha designech? Může být béžová, ale taky v imitaci dřeva, tvar může být kulatý i hranatý.