Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velikonoce bez stresu a bezpečnější: Víme, jak zařídit nákupy potravin online

Velikonoce bez stresu a bezpečnější: Víme, jak zařídit nákupy potravin online.
18. března 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Velký úklid, spousta nákupů, chození do práce a do toho všeho ještě vládní zákazy a doporučení. Na odpočinek a rodinu nezbývá čas. Poznáváte v tomto popisu své letošní přípravy Velikonoc? Pak je načase zvolnit. Zjistěte, jak si velikonoční přípravy zpříjemnit a svátky jara si užít i v době covidové.

Nákupy potravin za vás zvládnou jiní. Stačí nakoupit online z bezpečí domova

Podle výzkumů strávíme nakupováním potravin a drogerie přibližně 2,5 až 3 hodiny za týden. Před Velikonocemi je tento čas pravděpodobně ještě delší. Nakoupit je třeba celou řadu potravin – sladkosti pro koledníky, maso, zeleninu, vajíčka. A také úklidové prostředky, velikonoční dekorace a další nezbytnosti. Na druhou stanu je tu spousta lidí, kteří se během pandemie koronaviru naopak snaží drogeriím i obchodům s potravinami vyhnout a zůstávají raději v bezpečí domova.

Potraviny i drogerii pořiďte online z pohodlí domova.
Autor: Tesco Stores ČR a.s.

Ať už chcete ušetřit svůj čas, nebo jste se rozhodli omezit nákupy v kamenných obchodech na minimum kvůli současné pandemické situaci, nabízí se stejné řešení: potraviny i drogerii pořiďte online z pohodlí domova. Stejně jako si na internetu objednáváte například elektroniku, dárky nebo oblečení.

Místo nákupů si dopřejte procházku, zacvičte si, zahrajte si deskovku nebo si udělejte první piknik v trávě. Jaro se všemi svěžími barvami a vůněmi je tu jen jednou do roka a rozhodně se dá strávit příjemně i přes současná pandemická opatření.

Hotovo i tři týdny dopředu: Spolehněte se na Tesco Online nákupy s doručením až do domu

Právě takovou službu nabízí síť oblíbených supermarketů a hypermarketů Tesco. Se službou Tesco Online nákupy si objednáte domů vše, od ingrediencí na velikonoční pečení až po řezané květiny, dekorace nebo úklidové pomocníky.

Nákup vám kurýr přiveze ve smluvený čas až k prvním dveřím. Můžete tedy úplně zapomenout na těžké tašky.  

Velikonoční nákup stihnete zařídit i z procházky – přes mobilní aplikaci.
Autor: Tesco Stores ČR a.s.

Svůj nákup si můžete objednat i 3 týdny dopředu – tedy 21 dní předtím, než si jej přejete doručit. Nemusíte mít strach, že budete muset dělat novou objednávku pokaždé, když si uvědomíte, že vám mezi položkami chybí třeba olej nebo mycí prostředek na okna. Svou objednávku můžete upravovat až do 23.00 hodin večer v den před doručením nákupu.

Velikonoční nákup stihnete zařídit i z procházky – přes mobilní aplikaci

Nikde není psáno, že nákup musíte objednávat pouze doma od stolu. Stáhněte si do svého mobilního telefonu přehlednou aplikaci Tesco Online nákupy, díky níž budete mít celou nabídku Tesco doslova jako na dlani. Aplikace pro vás zařídí spoustu věcí a usnadní vám každý nákup:

  1. Opakovaný nákup vyřídíte na jedno kliknutí. Své oblíbené potraviny tedy nemusíte znovu a znovu vyhledávat mezi všemi položkami. Nákup budete mít hotový doslova do minuty.
  2. O všech akčních nabídkách budete vědět jako první. Perfektní přehled o slevách vám pomůže ušetřit.
  3. Svůj nákupní seznam můžete sdílet s celou rodinou. Díky tomu si může každý člen přidat to, co má rád.
  4. Oblíbené produkty si označíte hvězdičkou. Při každém dalším nákupu je pak snadno najdete.
  5. S čtečkou čárových kódů přidáte zboží do seznamu oskenováním EAN kódu. Pokud budete chtít objednat například oblíbené mléko, namíříte čtečku na čárový kód mléka ve své lednici. To samé pak budete mít i v nákupu, který vám kurýr doručí až domů.

Místo nákupů si dopřejte času s dětmi.
Autor: Tesco Stores ČR a.s.

Když se chcete vyhnout frontám nebo bydlíte v odlehlejší oblasti

Pokud vám nevadí si pro svůj nákup dojet, ale nechce se vám kvůli covidu navštěvovat obchody, je pro vás ideální služba Klikni+Vyzvedni. O co jde? Jednoduše si svůj nákup objednáte jako obyčejně. Místo doručení domů ale zvolíte možnost Klikni+Vyzvedni. Svůj nákup si pak vyzvednete ve výdejním místě supermarketu nebo hypermarketu Tesco.

A pro ty, kteří budou Velikonoce trávit na vesnici nebo třeba na chatě na horách, je ideální služba Tesco zásilka. Do tří pracovních dní jednoduše doplníte zásoby trvanlivých potravin, nápojů, kosmetiky, čisticích prostředků nebo produktů pro děti i zvířecí kamarády.