Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Levné ubytování v nejlepších pražských hotelech? S Czech Inn Hotels máte jistotu zážitků i kvality!

Video se připravuje ...
S Czech Inn Hotels si vychutnáte Prahu plnými doušky!
VIDEO: Martin Mol
28. července 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete zažít pohádkovou dovolenou s celou svou rodinou? Využijte jedinečnou příležitost navštívit jedno z nejkrásnějších měst na světě s minimem turistů! S Czech Inn Hotels se ubytujete v luxusu a přesto levně. Ke každému pobytu dostanete navíc kartu PRAHA TOBĚ, která vám zajistí spoustu výhod.

Ryze česká hotelová síť Czech Inn Hotels nabízí ubytování v nejkvalitnějších pražských hotelech. Svým hostům poskytuje nejen služby na špičkové úrovni, ale přináší jim také spoustu výhod, které během svého pobytu mohou uplatnit.

Luxusní a levné ubytování v prestižních hotelech? To není sen!

Není hote jako hotel. Czech Inn Hotels má v nabídce desítky rozmanitých hotelů. Vyberete si, ať už cestujete sami, s partnerem nebo dětmi či zvířecími mazlíčky. Rodiny s dětmi určitě ocení, že ubytování pro jejich ratolesti je zcela zdarma. Ke každému pobytu si vychutnáte i snídani, která je rovněž v ceně.

Ubytovat se můžete například v moderním hotelu Don Giovani, luxusním The Grand Mark, pohádkovém Wellness Hotel Step či historickém Louis Leger. Na výběr máte z několika desítek hotelů a žádný vás nezklame.

Kupa zážitků s kartou PRAHA TOBĚ

Ubytováním v hotelu Czech Inn Hotels získáte kartu PRAHA TOBĚ plnou slev a výhod. Na vybrané pražské památky se dokonce dostanete zcela zdarma! Volný vstup budete mít například do botanické zahrady, katedrály sv. Víta, planetária, Werichovy vily,zoo či na Pražský hrad, Petřín a Vyšehrad. Kompletní seznam naleznete zde.

Karta vám zajistí mnoho slev v nejvyhlášenějších pražských restauracích a barech. Slevy můžete využít i na wellness, vstupenky do divadel a kin či k aktivnímu odpočinku.

Vyberte si místo pro svou dovolenou právě teď!