Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Deka je v chladném počasí tím nejlepším společníkem

7. září 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Po teplých letních dnech k nám do našich domovů pomalu přichází podzim. Tento čas vybízí k lenošení na gauči se šálkem lahodného čaje či výborné kávy.

Takový relax by nebyl to pravé ořechové bez teplé a měkoučké deky do které se zabalíte od špiček nohou až po bradu. Proto při jejím výběru hledáme především vhodný materiál, ze kterého je vyrobena. Materiál takový, který je příjemný na dotek a schopný udržet teplo. V dnešním článku vám přineseme několik tipů na deky, které se těší oblibě a stávají se tak hitem nadcházející sezóny.

Deka z mikroplyše - neskutečná jemnost vždy po ruce

Mikroplyš se pomalu a jistě zabydlel v našich domovech a dělá náramnou službu a parádu. Kdo jednou zkusil deku z mikroplyše už nebude chtít jinou. Jste-li zimomřiví a těžko se zahříváte, budou deky z tohoto úžasného materiálu pro vás to pravé. Stoprocentně plní svůj účel a hodí se do každého interiéru. Oblíbené jsou také varianty s imitací ovčí vlny na vnitřní straně. Hebké deky s beránkem nekoušou a jsou velice oblíbené i malými dětmi.

Deka s beránkem - šedá
Autor: Violet moon

Kožešinová či žakárová deka - luxus, který úžasně zahřeje

Každý z nás chce mít ve svém domově něco díky čemu se bude cítit výjimečně. Právě pro takové případy jsou ideální deky vyrobené z prvotřídních materiálů. Kožešinové či žakárové deky jsou skvělou volbou pro šťastné lenošení. Nejen proto, že díky své speciální úpravě drží déle teplo, ale také pro svou kvalitu a luxusní vzhled. Deky jsou vhodné pro alergiky což je jedna z obrovských výhod díky kterým se stanou důležitou a oblíbenou součástí vašeho domova.

Kožešinová deka COZY - bílá káva
Autor: Violet moon

Tip na dobrý nákup

Chcete-li si být jistí kvalitou zboží, vždy nakupujte u specializovaných prodejců. Tak bude zajištěna dlouhá životnost i dobrá péče o zákazníka. V internetovém obchodě RodinneBaleni.cz zmiňované produkty najdete a zakoupíte za výhodné ceny. Pravidelné akční nabídky jsou zde samozřejmostí.