Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rozsviťte společně s Kauflandem Vánoce nevidomým

Nákupem jmenovky na dárky přispějete na dobrou věc.
19. listopadu 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce jsou kouzelný čas, kdy se plní přání a lidé dělají dobré skutky. Počítají se i ty malé, a když se sejde hodně malých, mohou se dít zázraky. Tradiční vánoční sbírka v prodejnách Kaufland probíhá od pondělí 18. listopadu do neděle 1. prosince. Zapojit se můžete nákupem vánočních jmenovek, které najdete na všech pokladnách a informacích za 30 korun. A jmenovky na dárečky se hodí vždy, ne?

Pro Světlušku

Vánoční sbírku pořádá Kaufland ve spolupráci s projektem Nadačního fondu Českého rozhlasu Světluška, který pomáhá dětem a dospělým s těžkým zrakovým postižením. „Celá částka poputuje do Světlušky a bude rozdělena na granty pro jednotlivce nebo neziskové organizace, které poskytují zrakově postiženým podporu. Zejména na asistenční služby, výchovu vodicích psů nebo na podporu při studiu,“ říká Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland.

Překonáme loňských 4 707 960 korun

Nejvíce peněz se vloni vybralo v Kauflandu v Hodoníně ve Dvořákově ulici, a to 155 580 Kč. Druhá skončila prodejna v Opavě na předměstí a třetí v Mělníku. „Byli jsme potěšeni štědrostí všech lidí. Vánoční sbírka si získala důvěru našich zákazníků a doufáme, že letos překonáme hranici 5 milionů. Tak se zastavte v jakékoli prodejně Kaufland a kupte si jmenovky na dárky,“ srdečně zve Renata Maierl.