Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

S robotickým pomocníkem budou domácí práce zábavou

S robotickým pomocníkem budou domácí práce zábavou
31. října 2019 | 00:00

První robotický zákon říká, že robot nesmí ublížit člověku či svou nečinností nesmí dopustit, aby mu bylo ublíženo. Buďte si jisté, že robotické vysavače vám nejen zachrání kejhák před kvanty prachu, ale ještě za vás udělají kus špinavé práce, abyste se mohly věnovat sobě a svým blízkým.

2v1 Robotický vysavač a mop Symbo Laserbot 750

Symbo LASERBOT 750 WiFi + mop (vítěz Reddot Award)
Autor: roboticky-vysavac.cz

Robot kombinuje precizní vysávání a mokré mopování. Díky perfektní laserové navigaci se Laserbot neztratí a inteligentně uklidí celou domácnost. K ovládání můžete využít i chytrý telefon a poslat robota vysávat třeba přímo z vaší práce.

 

Robotický čistič oken Symbo Weebot W130

Symbo Weebot W130
Autor: roboticky-vysavac.cz

Dokonalý robotický pomocník na mytí oken. Jednoduše robota přiložíte ke sklu a dál necháte práci na něm. Díky vibrační podložce si poradí i s větším znečištěním. Robot je při výpadku proudu chráněn baterií, která zabrání nechtěnému pádu. Mysleli jste, že mytí oken může být zábava?

 

2v1 Robotický vysavač a mop Symbo xBot 5 PRO WiFi

Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop (2v1)
Autor: roboticky-vysavac.cz

Díky výkonnému čistícímu systému v kombinaci s inteligentní gyroskopickou navigací si Symbo xBot 5 PRO dokáže poradit, jak s tvrdou podlahou, tak s koberci. K ještě dokonalejšímu úklidu vám poslouží HEPA design filtr, který zachytí jemné nečistoty. Nadšení budete z funkce mopování s aktivně řízenou vodní pumpou. Na vymezení prostorů, kam nechcete aby robot zajížděl, slouží přibalená magnetická páska. Symbo xBot 5 PRO využívá kromě šesti čistících režimů – Auto, Podél stěn, Lokální, Double, Max, Náhodný, i užitečný plánovač úklidu, díky kterému si můžete zvolit den a čas, kdy bude robot vaše podlahy uklízet. Symbo xBot 5 PRO lze ovládat i přes mobilní telefon.

 

iRobot Roomba 965 WiFi

iRobot Roomba 965 WiFi
Autor: roboticky-vysavac.cz

Roomba 965 je robotický vysavač od iRobotu s inteligentní navigací pomocí kamery, vysokým sacím výkonem a s dlouhou výdrží baterie. Elegantní design Roomby 965 bude ve vaší domácnosti působit nejen luxusním dojmem, ale plnohodnotně zastane pravidelné vysávání vašich pokojů. A nezáleží na tom, jaký rozsáhlý byt nebo dům máte. Roomba 965 si vytváří mapu místností a vysaje skutečně všude tam, kam dosáhne. Robota nezastaví ani vybitá baterie: sám se zajede dobít a později dokončí vysávání z místa, kde ho přerušil.

 

Autor: Prezentace klienta