Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Diáře na rok 2019: Dřevěný, charitativní i pro fanoušky Harryho Pottera

2. prosince 2018 | 06:00

Diář s vámi bude po celý další rok. Je tedy třeba vybírat pečlivě i podle svého stylu. Který si letos vyberete? My jsme pro vás našly ty nejhezčí kousky!

Zapisovat si všechny schůzky, poznámky a důležitá data do telefonu je sice moderní, ale své kouzlo stále má stylový diář. Nehledě na to, že telefon vás může kdykoliv zradit a všechna data se vám mohou vymazat. Tohle se vám s papírovým diářem nestane. 

Na trhu si najde každý podle svého. Milovnice luxusu mohou sáhnout po diáři Filofax, který dostanete v krásném balení a rovnou i s propiskou. Tento diář je také vhodný jako vánoční dárek. Pokud upřednostňujete přírodu, určitě vás zaujmou diáře ze dřeva od značky Be Tree.

Betree.cz, 350 Kč
Autor: archiv firem

Pak jsou tu také speciální tematické diáře. Vybrat si můžete například diář zaměřený na běh či jógu, do kterého si zapisujete veškeré své sportovní úspěchy. Naprosto svobodný je pak motivační diář Doller, který nemá pevné označení měsíců. Můžete ho tedy začít kdekoliv a společně s ním můžete sledovat jakýkoliv svůj cíl.

Doller.cz, motivační diář, 449 Kč
Autor: archiv firem

 

Skvělou volbou dárku pod stromeček je charitativní diář, kterým přispějete na financování studií v oboru dětské onkologie a hematologie. Naleznete v něm i silné příběhy. Pro všechny fanoušky Harryho Pottera nabízí Moleskine limitovanou edici diářů inspirovaných touto ságou. Také všichni, kdo milují Star Wars, Hru o trůny, Avengers nebo třeba Malého prince, si u této značky svůj kousek najdou.

Moleskine.cz, Limitovaná edice, 665 Kč
Autor: archiv firem

V naší fotogalerii najdete velký výběr těch nejlepších diářů na rok 2019:

Další tipy na vánoční dárky naleznete ZDE >>>

Autor: Markéta Luštincová