Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Úspěšná doma i v práci? Když si věříte, jde to!

14. září 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Pro většinu žen není skloubení rodinného a pracovního života zrovna snadné. Zvlášť po narození prvního potomka je najednou všechno naruby, čas se organizuje podle toho, kdy dítě spí nebo spíš nespí, kdy chce jíst a kdy se má přebalit. A i když děti rostou před očima, povinností a nároků příliš neubývá...


O nárocích na rodinný rozpočet nemluvě. Není divu, že mnohá maminka se s blížícím koncem mateřské dovolené těší na návrat do pracovního života a kolektivu. Jsou ale možnosti, jak si udržet společenské kontakty i během mateřské a ještě si přivydělat. Pokud ráda mluvíte s lidmi a třeba vás i baví vaření nebo prostě chcete zkusit něco nového, tak tento článek je určen právě vám.  

Zábava i přivýdělek v jednom

Nabídka zkrácených pracovních úvazků bohužel stále není tak rozšířená, jak bychom si přály. Pokud ale zrovna váš zaměstnavatel projevuje neflexibilitu, možná je na čase uchopit věci do vlastních rukou a začít pracovat podle vlastních možností i harmonogramu. Sice to znamená přiučit se něco nového, ale to se vám bude v důsledku vždycky jen hodit. Když to nezkusíte, tak ani nezjistíte, jestli vás to nezačne bavit, že? Takže pokud uvažujete, zda nezačít pracovat sama na sebe (tzv. OSVČ), což mimochodcem můžete i při zaměstnání, ověřte si nejprve o jakou firmu a jakou činnost se jedná. Ideální je nezávazná úvodní schůzka, kde se můžete na všechno vyptat. Možnosti jsou v dnešní době opravdu široké a seriózní firmy obvykle nabízí i bezplatné zaškolení a možnosti dalšího vzdělávání. A to už za zvážení opravdu stojí.

Sázka na kvalitu

Možnost flexibilní spolupráce na pozici obchodního poradce nabízí i švýcarsko-německá společnost Vorwerk, která má v Čechách dlouhou tradici. Krom legendární značky vysavačů Kobold tato firma proslulá kvalitou a pětihvězdičkovým zákaznickým servisem nabízí práci i v dynamicky se rozvíjející divizi Thermomix. Thermomix® je multifunkční kuchyňský robot, který nahradí 12 samostatných kuchyňských spotřebičů. Namele během pár sekund mouku, připraví skvělou domácí marmeládu či přesnídávku, uhněte těsto a zvládne i uvařit celé menu. Žádný div, že statisíce lidí po celém světě ho milují a hýčkají jako člena rodiny. Pokud se budete chtít připojit do Thermomix týmu jako obchodní poradce, čeká vás samostatná práce, ale s plnou podporou zkušených kolegů, kteří vás naučí vše důležité a budou vám nápomocni. Pro správné pochopení toho, co všechno Thermomix® dokáže, je nutné vidět ho v akci. Proto je distribuován formou přímého prodeje. Abyste měla možnost se s přístrojem dokonale seznámit, budete ho mít po dobu spolupráce zapůjčený doma. Takže vzhůru do kulinářských experimentů!

 Jak začít?

Nezáleží na tom, jestli milujete jídlo, vaření a pečení obecně, nebo vás zaujal Thermomix® jako takový a ráda byste si ho vyzkoušela. Ve všech případech vás rádi uvítáme v našem týmu. Můžete se těšit na partu nadšených lidí, pravidelná setkání a školení a samozřejmě zajímavý příjem. Vše začíná prvním krokem, a tím je vyplnění krátkého formuláře zde.

Máte dotazy? Ozvěte se nám přes webový formulář na www.thermomix.cz , zelenou linku nebo na naší Facebook stránce.