Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na prázdniny s Tweetym, Bunnym nebo Tazem

2. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Plážová osuška, batoh, svačinový box a míč určitě nesmí chybět v prázdninové výbavě žádného malého školáka. A protože se léto rychle blíží, navrhla BILLA originální kolekci letních nezbytností s designem oblíbených kreslených hrdinů Looney Tunes. Nasbírejte celou výbavu a připravte dětem bezva prázdniny.

Parádní léto s Lonney Tunes

Králík Bugs Bunny, kačer Duffy, kojot Wilda, tasmánský čert Taz nebo známá dvojice kanárek Tweety a kocour Sylvester jsou motivem nové věrnostní kampaně supermarketu BILLA. Nasbírané nálepky za nákup si můžete na všech prodejnách vyměnit za dětské osušky, batohy, svačinové boxy nebo míče s motivy postaviček animované pohádky Lonney Tunes.

Jak na to?

Získat originální letní vybavení pro děti je snadné. Každý zákazník za nákup v hodnotě nad 200 Kč získá jednu samolepku na hrací kartu. S plnou hrací kartou s deseti nebo třiceti samolepkami je pak možné zakoupit předmět podle vlastního výběru za zvýhodněnou cenu. Nálepky za nákup budou v BILLE k dostání do 17. července a vybrané zboží bude k vyzvednutí až do 24. července nebo do vyprodání zásob.

Nalaďte se na prázdninovou vlnu

Kromě nové kolekce BILLA připravila nové video. Nechte se unést náladou nadcházejícího léta a zastavte se pro Lonney Tunes partičku v BILLE! Podrobnější informace naleznete zde


Související články