Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Byty s charakterem na pražském Smíchově? To je NEUGRAF

13. března 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Pražský Smíchov není jen Anděl. Je to moderní čtvrť na břehu Vltavy, přímo v centru města, ale přesto svá. Vše na jednom místě – nákupy, parky, restaurace i kavárny. A NEUGRAF je moderní bydlení právě na Smíchově v ulici Grafická. Odkazuje na industriální tradici místa a nabídne prostorné lofty, střešní penthousy s velkou terasou a výhledem na Prahu i útulné byty.

NEUGRAF splňuje všechny představy o moderním nadstandardním bydlení ve velkoměstě. Ideální umístění v lukrativní pražské čtvrti vyhoví jak zájemcům o bydlení, tak těm, kdo hledají tu nejvýhodnější investici. Sousedství parku Sacré Coeur zajistí budoucím obyvatelům dostatek klidu pro odpočinek, energii budou moci načerpat ve welness určeném pouze pro rezidenty, ve vlastní zahradě nebo dokonce na střeše – terasovitá střecha plná zeleně bude prostorem pro posezení s přáteli, kde každý den zapadá slunce nad Prahou, a kde každý obyvatel najde vnitřní klid v rušném městě…

Autor: CRESTYL real estate, s.r.o.

NEUGRAF ale bude ideální nejen pro odpočinek, ale i pro aktivní život. Právě na střešní terase budou obyvatelé moci využít společenské zóny s grily. Stejně snadné bude vyrazit za nákupy a zábavou – cesta pěšky na křižovatku Anděl s veškerou občanskou vybaveností zabere pár minut, výborná je dostupnost automobilem jak do centra města, tak například na Pražský okruh a na letiště.

Autor: CRESTYL real estate, s.r.o.

Uzavřený a bezpečný areál nového kosmopolitního bydlení NEUGRAF nabídne 177 bytů všech velikostí se společnou recepcí. Pro projekt spojili své síly dva zkušení developeři UBM Bohemia Development a Crestyl. Jak je u obou developerů zvykem, byty se budou vyznačovat vysokou kvalitou použitých materiálů a důrazem na funkční design. Myslí se i na zdánlivé detaily – k dispozici tak bude například i prádelna pro ty rezidenty, kteří nechtějí, aby jim v bytě překážela pračka a sušička. Samozřejmostí budou podzemní garáže vybavené i nabíječkami pro elektromobily. Optimální tepelnou pohodu zajistí rekuperace. Dokončení projektu je naplánováno na jaro 2020.