Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

KiK Tváří roku se může stát každá z vás

1. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Přihlaste se a staňte se tváří roku 2017, vyhrajte vouchery na roční nákup v KiKu, finanční odměnu a proměnu s Bleskem pro ženy.

Máte mezi svými přáteli ženu, která inspiruje celé své okolí? Někoho, kdo by si zasloužil poděkování za svou starost o ostatní? Kdo zvládl těžkou životní výzvu? Nebo jste tím člověkem, který s úsměvem pečuje o celou svou rodinu, právě vy? Přihlaste se do soutěže KiK Tvář roku, která je tady pro všechny maminky, dcery, sestry, kamarádky, kolegyně, prostě pro všechny ženy! Stačí na www.tvarroku.kik.cz vyplnit svůj profil a říct nám, proč právě vy byste se měla stát novou Tváří roku.

Inspirující i obětavé, takové jsou Češky

KiK Tvář roku je soutěž pro všechny ženy, které jsou sebevědomé a nebojí se prezentovat své silné stránky. V naší republice existuje mnoho žen, které jsou obětavé, samostatné, odvážné, oddané své rodině, pomáhají přátelům i svému okolí. Mnohým z nich nikdy nikdo nepoděkoval nebo je dostatečně nedocenil. Přihlaste se do soutěže Tvář roku, aby se o vašem a jejich úsilí všichni dozvěděli a my vás odměníme.

Zapojit se je jednoduché

Na stránkách www.tvarroku.kik.cz stačí vyplnit soutěžní profil s několika jednoduchými otázkami a nahrát 2 fotografie. Po uložení je každý profil automaticky zařazen do hlasování, které zde poběží celkem 8 týdnů.  Každý týden si můžete přečíst inspirativní osobní příběhy a buď podpořit až 3 favoritky nebo sledovat, jak ostatní hlasují právě pro vás.

Aby byla soutěž spravedlivá, každý týden zvítězí ta účastnice, která získá v daném týdnu nejvíc hlasů. Po týdnu se všechny hlasy vynulují a začíná další kolo s novým hlasováním. I když jste se tedy přihlásila v posledním týdnu, máte stejnou šanci zvítězit jako všechny ostatní kandidátky.

Slavnostní vyhlášení a výhry pro všechny finalistky

Pro všech 8 finalistek uspořádáme na začátku prosince slavnostní finálový večer, kde porota rozhodne, která z vítězek jednotlivých týdnů získá titul KiK Tvář roku a společně s ním i fotostory v magazínu Blesk pro ženy, dále dárkové poukázky KiK v hodnotě 25 000 Kč a finanční dar v hodnotě 10 000 Kč. Zároveň bude vítězka na KiK facebookové stránce inspirovat ostatní ženy svými tipy a triky z nákupů v KiK.  Soutěžící, která obsadí druhé místo, získá dárkové poukázky KiK v hodnotě 15 000 Kč. Soutěžící, která obsadí ve finále třetí místo, získá dárkové poukázky KiK v hodnotě 10 000 Kč. Zároveň každá finalistka získá dárkové poukázky KiK v hodnotě 2 000 Kč.

Zúčastnit se mohou ženy starší 18 let s výjimkou zaměstnankyň společnosti KiK textil a Non-Food spol. s r.o. Pořadatelem soutěže je společnost KiK textil a Non-Food spol. s r.o. se sídlem v Praze. Kompletní pravidla soutěže i přihlašovací formulář naleznete na www.tvarroku.kik.cz.