Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Když akné nemizí s pubertou

10. července 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Téměř polovinu žen od 20 do 30 let nepřestává trápit akné. Vyskytuje se obvykle na krku, bradě nebo dolní čelisti. Zpravidla jde o chronické potíže, proto vedle odstranění pupínků je vhodné myslet na dlouhotrvající léčbu. Budeme vybírat léčivý přípravek vhodný pro tzv. udržovací léčbu.

Zaměřte se na příčiny

Vybíráme přípravky vhodné pro dlouhodobé použití, ideálně takové, které neomezí životní styl. Plně vyhovuje léčivý přípravek Skinoren krém. Proniká do všech vrstev kůže a má protizánětlivý účinek. Působí proti bakteriím, které akné způsobují, ale nevyvolává bakteriální odolnost, a pro dlouhotrvající léčbu se tedy hodí. Po konzultaci s lékařem ho lze používat i v kombinaci s další léčbou.

Trpělivost = základ léčby akné

Pleť s projevy akné žádá dlouhodobou péči. Akné v dospělosti je často nevítanou rodinnou dispozicí, vyskytuje se v období menstruace, u někoho je reakcí na sluneční záření, na stres nebo kouření. Jedním z faktorů způsobujících akné jsou také bakterie. Léčivou látkou Skinoren krému je kyselina azelaová. Ta se v pleti vyskytuje běžně a ničí bakterie v pórech. Léčivý přípravek Skinoren krém zároveň pomáhá řídit tvorbu a rohovatění kožních buněk, a omezuje tak vznik nových pupínků.

Nenáročná aplikace

Dlouhotrvající léčba léčivým přípravkem Skinoren krém přináší viditelné zlepšení již po prvních čtyřech týdnech. Aplikace není náročná, stačí každý den ráno a večer nanést krém po vyčištění pleti na postižená místa. Neomezí ani váš životní styl, po aplikaci můžete pobývat na slunci. Léčivý přípravek Skinoren krém je volně prodejný. Léčbu je vhodné konzultovat s lékařem.

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Skinoren krém je léčivý přípravek k vnějšímu použití, obsahuje léčivou látku kyselinu azelaovou.

Více o spolehlivém řešení v boji s akné zde.

 

Související články