Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Yvetta Blanarovičová sdílí recept na kvalitní spánek!

9. února 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Miliony lidí z celého světa si pořídili do svých domovů Dormeo, jednu z nejsilnějších značek řešící problémy se spánkem. Jeden po druhém objevili důvody, proč se tato kdysi malá společnost, nabízející pouze jednu matraci, rozrostla v mezinárodní, renomovanou a důvěryhodnou značku s nespočtem produktů. Dormeo své výrobky nepřetržitě inovuje, aniž by docházelo ke snížení kvality, a tak si stále udržuje pozici lídra trhu.

Dormeo také dává slovo lidem, kteří produkt opravdu měli a zkoušeli. Tito lidé jsou našimi spokojenými mluvčími. Jednou z nich je i herečka, zpěvačka a zakladatelka charitativní společnosti La Sophia Yvetta Blanarovičová. Obecně prospěšná společnost La Sophia se již téměř 12 let na různých úrovních věnuje charitativním aktivitám zaměřeným na pomoc opuštěným dětem. Spíše než na momentální pomoc se La Sophia zaměřuje na budoucnost těchto dětí. To samozřejmě vyžaduje spoustu času a energie. Yvetta hraje v divadle, vystupuje na koncertech a pořádá castingy po celé České republice. Jak sama přiznává, na spánek jí mnoho času nezbývá, a proto je pro ni nesmírně důležité, na čem spí. Dormeo jí před lety doporučila její maminka. Yvetta si pečlivě vybírala matraci, na které může usnout třeba jen na 5 až 6 hodin s pocitem, že se i za tak krátkou dobu zregeneruje a vyspí. Jedině odpočatá může zvládat tak náročný program.

Autor: Studio moderna, s.r.o.

Nezáleží na tom, jestli jste zvyklí spát na zádech nebo na břiše, zdali vám vyhovuje tvrdší nebo měkčí matrace, budete-li potřebovat klasický či anatomický polštář nebo upřednostňujete přírodní vlákna. Dormeo má řešení pro všechny. Pracuje s osvědčenými materiály a navíc vyvíjí vlastní technologie, například revoluční Octaspring® pěnové pružiny a úpravu potahu CleanEffect® pro antibakteriální prostředí.

Více informací naleznete na www.dormeo.cz.

„Vím, že se dobře vyspím, protože jsem si vybrala kvalitní matraci.“ dodává Yvetta Blanarovičová.