Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Citlivá péče o pokožku – značka: jednoduše

13. února 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Již více než půl století saháme po modrém krému na ruce. Najdeme ho v drogerii, supermarketu i v lékárně. Řeč není o ničem jiném než o Induloně original, která je tou nejcitlivější péčí, jejíž unikátní recepturu prověřila léta používání. I v dnešní době moderní kosmetické výroby si totiž dokázala udržet svou popularitu, aniž by ve svém složení musela cokoli měnit. Opečujte své tělo krémem, který nás citlivě hýčká už desítky let.

Péče prověřená desítkami let

Indulona original byla původně vyvinuta jako lék pro ochranu a výživu pokožky a dodnes je považována za jeden z nejúčinněji pečujících krémů pro namáhané ruce a citlivou pokožku. Její složení zůstává stále stejné, i když se nám to tak při pohledu na obal nemusí zdát. „Základ krému na ruce Indulona original už od roku 1948 tvoří přírodní vazelína a filtrovaná farmaceutická voda. Je bez jakýchkoli konzervačních látek. Pozorného uživatele by mohlo nicméně zarazit množství uvedených složek na obalu krému. Zatímco v minulosti bylo dostačující uvést pouze složky základní, dnes je třeba v souvislosti s platnou legislativou zaznamenat i komponenty, z kterých se skládají jednotlivé suroviny. Jedná se ale o stále tentýž výjimečně kvalitní krém,“ vysvětluje PharmDr. Ľubomíra Gömöryová, ředitelka farmaceutické výroby Saneca Pharmaceuticals.

Autor: Shutterstock

Jde o kůži, preciznost je na místě

Dělat vše výborně, i když by to třeba stačilo jen dobře, to je styl Indulony. Proto jsou krémy a mléka Indulona připravovány se stejnou pečlivostí a pod tímtéž důsledným dozorem jako farmaceutické výrobky. „Krémy a mléka Indulona jsou jedny z mála kosmetických výrobků vyráběných za nejpřísnějších hygienických podmínek, které můžeme porovnat s výrobou farmaceutických léčiv,“ říká PharmDr. Ľubomíra Gömöryová, která namíchala a utvořila molekuly zbrusu nových tělových mlék a krémů, jež doplnily tradiční krémy na ruce.

Ani kapka nazmar

Ke klasickému krému na ruce Indulona original přibyla i varianta tohoto všestranně pečujícího krému ve větší dóze. Péče se rozrostla o „modré“ tělové mléko Indulona original, které taktéž ocení i velmi citlivá pokožka. Tělové mléko je navíc obohaceno o jojobový olej, jenž pomáhá pokožku těla šetrně vyživit a zjemnit. Zamiluje si ho každý, kdo dává přednost jemným texturám i snadno vstřebatelné péči, která dodá pokožce hebkost sametu. 

Autor: Shutterstock

Zatímco jsme si u ostatních mlék zvykli na pravidelné dolování posledních zbytečků obsahu, které ne a ne stéci, u tělových mlék Indulona toto odpadá. Speciální technologie výroby umožnila vytvořit unikátní konzistenci mléka, která je spíše hutnější, jakmile ale s mlékem zatřeseme, jednotlivé složky se rozvolní a mléko získá tekutější charakter. Díky tomu nepřijde ani kapka nazmar a bude se i lépe roztírat. 

Inspirujte se péčí Indulona, dopřejte si „modrou“ či se nechte hýčkat jakoukoli z variací krémů a tělových mlék (meruňkové, olivové, ...). Více na www.indulona.cz.