Péče prověřená desítkami let
Indulona original byla původně vyvinuta jako lék pro ochranu a výživu pokožky a dodnes je považována za jeden z nejúčinněji pečujících krémů pro namáhané ruce a citlivou pokožku. Její složení zůstává stále stejné, i když se nám to tak při pohledu na obal nemusí zdát. „Základ krému na ruce Indulona original už od roku 1948 tvoří přírodní vazelína a filtrovaná farmaceutická voda. Je bez jakýchkoli konzervačních látek. Pozorného uživatele by mohlo nicméně zarazit množství uvedených složek na obalu krému. Zatímco v minulosti bylo dostačující uvést pouze složky základní, dnes je třeba v souvislosti s platnou legislativou zaznamenat i komponenty, z kterých se skládají jednotlivé suroviny. Jedná se ale o stále tentýž výjimečně kvalitní krém,“ vysvětluje PharmDr. Ľubomíra Gömöryová, ředitelka farmaceutické výroby Saneca Pharmaceuticals.
Jde o kůži, preciznost je na místě
Dělat vše výborně, i když by to třeba stačilo jen dobře, to je styl Indulony. Proto jsou krémy a mléka Indulona připravovány se stejnou pečlivostí a pod tímtéž důsledným dozorem jako farmaceutické výrobky. „Krémy a mléka Indulona jsou jedny z mála kosmetických výrobků vyráběných za nejpřísnějších hygienických podmínek, které můžeme porovnat s výrobou farmaceutických léčiv,“ říká PharmDr. Ľubomíra Gömöryová, která namíchala a utvořila molekuly zbrusu nových tělových mlék a krémů, jež doplnily tradiční krémy na ruce.
Ani kapka nazmar
Ke klasickému krému na ruce Indulona original přibyla i varianta tohoto všestranně pečujícího krému ve větší dóze. Péče se rozrostla o „modré“ tělové mléko Indulona original, které taktéž ocení i velmi citlivá pokožka. Tělové mléko je navíc obohaceno o jojobový olej, jenž pomáhá pokožku těla šetrně vyživit a zjemnit. Zamiluje si ho každý, kdo dává přednost jemným texturám i snadno vstřebatelné péči, která dodá pokožce hebkost sametu.
Zatímco jsme si u ostatních mlék zvykli na pravidelné dolování posledních zbytečků obsahu, které ne a ne stéci, u tělových mlék Indulona toto odpadá. Speciální technologie výroby umožnila vytvořit unikátní konzistenci mléka, která je spíše hutnější, jakmile ale s mlékem zatřeseme, jednotlivé složky se rozvolní a mléko získá tekutější charakter. Díky tomu nepřijde ani kapka nazmar a bude se i lépe roztírat.
Inspirujte se péčí Indulona, dopřejte si „modrou“ či se nechte hýčkat jakoukoli z variací krémů a tělových mlék (meruňkové, olivové, ...). Více na www.indulona.cz.