Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tyhle módní kousky jsou trendem jara a léta 2017! Udělejte si náskok a buďte in!

  • 27. ledna 2017 | 00:00

    Jaro! Období, které tolik milujeme. Vše kolem nás kvete a my se zbavujeme vrstev oblečení. Na jaře se vše probouzí ze spánku, stejně tak i ,,nudná“ módní scéna. Odhazujeme černou, bílou a šedou, a oblékame více barevné a odvážné kousky. I když my se toho nebojíme ani v zimě! Je však obecně známo, že na jaře se toho nebojíte ani vy. Vybraly jsme top značky, které by si žádná fashion fanynka neměla nechat proklouznout mezi prsty!

  • Calvin Klein – spodní prádlo

    Autor: Different.cz

    Spodní prádlo je základ každého outfitu. Vyberte však spodní prádlo, které je kvalitní, pohodlné, stylové a cenově dostupné zároveň. Víme, není to snadné. Naším tipem je spodní prádlo Calvin Klein z www.different.cz. Calvin Klein je značka, která se pyšní kvalitními, propracovanými a stylovými kousky. Nabízí nepřeberné množství designových podprsenek, bikin i tang různých střihů a materiálů! Ať už zatoužíte po bezešvém provedení nebo ozdobné gumě s logem značky, Celvin Klein uspokojí i ty nejnáročnější povahy! A ta pohodlnost? Zblázníte se radostí!

  • Boty Converse.

    Autor: Different.cz

    Nesmrtelné conversky udávájí módní trendy každou sezónu a musíme uznat, že každá nová kolekce je prostě super. Nedivme se tedy tomu, že jsou boty Converse na první příčce světových značek. Kolekce jsou plné barev, designů a vychytávek. Nabízí klasické kotníkové tenisky Chuck Taylor All Star s pogumovanou špičkou a gumovou podrážkou. Kožené, vyteplené boty! Inovativní tip Chuck Taylor All Star II s nepropustnou membránou a paměťovou vložkou Lunaron, určenou pro sportovce, také stojí za pozornost! Může se stát, že boty Converse zapomenete sundat z nohou, i když se právě budete chystat do postele.

  • Šaty Desigual

    Autor: Different.cz

    Nepostradatelným kouskem každého dámského šatníků jsou bezesporu šaty. Kdo by nemiloval ten pocit, kdy ráno vstanete, hodíte na sebe šaty, obujete boty a jdete rovnou z domova do ulic. Není nad pohodlí, a to ve všech směrech! Pokud však máte rády i styl a originalitu, vsaďte třeba na atypické šaty Desigual. Desigual je španělská značka, prezentující jižanskou povahu, a tak z vás tyto šaty udělají temperamentní, osobitou a originální dámu za každé situace. Šaty Desigual ale nemusí být za každou cenu jen pestrobarevné. Nová kolekce přínáší i umírněné kousky, které si může dovolit každá dáma, slečna i paní!

  • Designové boty Melissa a Zaxy

    Autor: Different.cz

    Blíží se jaro a léto! Tedy nejideálnější doba pro tyto značky jedinečných, plastových bot. Boty Melissa jsou známé svými voňavými balerínami, pantoflemi, žabkami a lodičkami, které můžete zvolit na jakoukoliv příležitost. Na ples v zimě, do města a do práce během jara a léta! Melissa představuje boty, které jsou designové, měkké a hlavně - voňavé. Její mladší sestra značka Zaxy představuje boty s vyměkčenou vnitřní stélkou, které jsou v základu rovněž plastové, ale máte v nich pocit, jako byste chodily po obláčku. I když zrovna přešlapujete po kamení.

  • O bag

    U plastových lahůdek ještě chvíli zůstaneme. Je všeobecně známo, že italská značka O bag se nosí celý rok. Na jaře jsou ale na řadě jemné, pastelové a originální barvy, které sladíte k vašim barevným outfitům. O bag představuje kabelky, které si můžete sestavit podle vlastní fantazie. Základem je tělo – Standard, Mini nebo OChic, které je vyrobeno z plastového materiálu EVA, ten je měkký, flexibilní a omyvatelný. Ať už tedy zvolíte jakoukoliv barvu těla, můžete k němu střídat libovolná držadla, vnitřní tašky a ozdobné lemy!

  • Slevy a výprodeje

    Autor: Profimedia

    Vánoční slevy a výprodeje už mají tu nejlepší dobu za sebou a na trhu se objevují nové kolekce. Na Different.cz však budete different i v tomto směru a slevy a výprodeje zde najdete celé jaro. A tak si můžete udělat radost s novým outfitem za výhodnou cenu.

    Tak si jaro užijte v barvách, protože barvy jsou to, co dělá náš život hezčím. A Different.cz právě samé barevné, hravé a originální módní značky a kousky nabízí. 

Autor: Prezentace klienta