Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyhrajte nákup v hodnotě 1000 Kč v prodejnách KiK!

26. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Hanka Kynychová je v letošním roce tváří značky Ergee, jejíž produkty lze zakoupit v módním řetězci KiK. Zapojte se do soutěže s Bleskem pro ženy a vyhrajte cvičení s Hankou Kynychovou v jejím novém fitku nebo získejte jedno z jejich ukázkových DVD. Oblečení značky Ergee, které se vyznačuje kvalitními materiály a orientuje se na všechny členy rodiny. Nabízí široký výběr od sportovního oblečení po ponožky, spodní prádlo pro muže i ženy, v neposlední řadě také řadou dětského oblečení za dostupné ceny.

Vzhledem k tomu, že v prodejnách KiK nakupuji již několik let, rozhodnutí o ambasadorství jedné ze značek KiKu bylo poměrně rychlé, ale zároveň uvážené. S Ergee mám pozitivní osobní zkušenost. Kvalita oblečení je vysoká. Navíc mě těší, že například maminky při nákupu dětského oblečení ušetří díky rozumným cenám vcelku dost peněz za velký nákup,“ říká Hanka Kynychová.

Autor: KiK

Pro profesionální sportovce i pro všestranné využití

Zákazníci ve 190 filiálkách KiK v České republice mohou aktuálně nakoupit zboží značek KiK, Janina, Identic, Y.F.K, KiKi&KoKo, Baby a právě Ergee. V rámci Ergee patří k nejprodávanějším dětské oblečení, funkční sportovní prádlo, spodní prádlo pro muže a ženy, hračky, punčochové kalhoty, ponožky nebo povlečení. Ergee oblečení představuje pro zákazníky ideální řešení, jelikož je funkční a líbivé současně. Vhodné je jak pro sportovce, tak pro ty, kteří hledají oblečení pro všestranné využití.

Autor: KiK

Soutěž o nákup v hodnotě 1 000 Kč v obchodech KiK:

Otázka: Kolik filiálek má Kik v České Republice?
a) 190
b) 150
c) 200

Správnou odpověď posílejte pomocí SMS od 26. 12. 2016 do 01. 01. 2017 do půlnoci na číslo 900 99 10 ve tvaru:

KIK mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad: KIK A Jan Novak Prazska 1 Teplice 41501.

Odpovědi lze posílat opakovaně, počet SMS zpráv odeslaných z jednoho telefonního čísla není omezen. Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem.

Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s. Infolinka 296 363 199 (po-pá 8-16 hod.), mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz

Vyhrávají 3 výherci (výhra: 3x poukaz na nákup v prodejně KIK v hodnotě 1 000 Kč), kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejichž počet zaslaných SMS obsahujících správnou odpověď bude nejvyšší.

Celá pravidla soutěže jsou k dispozici zde.

Výherkyně soutěže:

1) Deršáková Jaroslava, Přelouč
2) Plechatá Ivana, Praha 3
3) Tučková Tereza, Hronov