Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Toaletní papír VELTIE - nejlepší volba!

21. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Toaletní papír Veltie kombinuje pevnost a spolehlivost nepřekonatelně jemných a hebkých vrstev. Kromě klasické varianty bez parfému, můžete svou toaletu osvěžit některou z příjemných vůní. Veltie poznáte podle medvídka na obalu. Toaletní papír je spolehlivý díky 3 pevným, ale na dotek jemným vrstvám!

Toaletní papír Pure & Soft White

Výjimečně pevný toaletní papír Veltie Pure & Soft White vyniká jemností a spolehlivostí tří vrstev. Roztomilé lední medvídky najdete i na útržcích toaletního papíru.

Autor: Freudenberg Potřeby pro domácnost, k.s.

Toaletní papír Aroma

Toaletní papíry Veltie se inspirovaly i přírodou. Toaletu si můžete provonět osvěžující levandulí nebo čerstvým leknínem, toaletní papír Camomile & Aloe Vera je navíc obohacen o pečující extrakt z heřmánku a aloe vera. Jejich další předností jsou jemné potisky, které decentně doladí interiér.

Vlhčený toaletní papír 

Nový standard hygieny a péče. Vlhčený toaletní papír s heřmánkem a výtažky z aloe vera. Hypoalergenní, bez phenoxyethanolu. Splachovatelný a biologicky rozložitelný. Ideální doplněk ke klasickému toaletnímu papíru.

Autor: Freudenberg Potřeby pro domácnost, k.s.

Kuchyňské utěrky 

Absorpční kuchyňské utěrky Veltie se stanou každodenním pomocníkem nejen v kuchyni, ale v celé domácnosti. Díky nové lisovací technologii jsou útržky pevné a hodně vydrží, rozlitou tekutinu nasají jako houba a na čištěném povrchu nezanechají vlákna.Kuchyňské utěrky ExcellenceNa super savost a pevnost tří vrstev kuchyňských utěrek Veltie Excellence se můžete vždy spolehnout. Stanou se nezbytnou součástí péče nejen o celou domácnost. Nová úroveň excelentních kuchyňských utěrek pro nejnáročnějšího spotřebitele.

Autor: Freudenberg Potřeby pro domácnost, k.s.

Univerzální papírové kapesníčky

Univerzální papírové kapesníčky jsou dnes nedílnou součástí koupelen, obývacích pokojů, ložnic i kancelářských stolů. Vybrat si můžete mezi pečujícími kapesníčky s balzámem, příjemnou vůní heřmánku anebo různými designy krabičky. Nové čtyřvrstvé kapesníčky Veltie Balsam jsou skutečným dotekem jemnosti. Sametově hebké kapesníčky obsahují balzám chránící pokožku nosu před podrážděním a jsou dermatologicky testované.

Autor: Freudenberg Potřeby pro domácnost, k.s.