Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Od zdravých dásní ke krásnému úsměvu. Vyhrajte produkty z řady meridol® Gum Protection

12. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Zarudlé, oteklé a krvácející dásně mohou rychle zkazit Váš krásný úsměv. Neignorujte tyto projevy zánětu dásní a zahajte léčbu včas. Zachráníte krásu svého úsměvu a vyhnete se take pravděpodobné parodontitidě, během níž byste již mohli o své zuby přijít. S léčbou zánětu dásní vám pomůžou produkty z řady meridol® Gum Protection, o které dnes můžete i soutěžit.

Hlavní příčinou zánětu dásní bývá obvykle nedostatečná ústní hygiena. Pokud si zuby čistíte nedbale, vytváří se na povrchu zubů plak, který postupem času ztvrdne v zubní kámen. Zubní plak obsahuje bakterie, ze kterých se uvolňují toxiny dráždící vaši dáseň. Ta se chce bránit, a tak na podráždění reaguje zánětem.

Zdravá dáseň by měla těsně přiléhat k jednotlivým zubům. Má růžovou barvu, pevnou strukturu a nereaguje přecitlivěle na dotek. Při zánětu dáseň změní barvu. Většinou zrudne nebo neobvykle zbělá. Nateče a ustoupí, takže dojde také k obnažení zubních krčků.

Abyste předešli zánětu dásní, nezanedbávejte svou ústní hygienu.
Přinášíme vám několik rad, jak správně pečovat o svůj chrup:

1)     Alespoň dvakrát denně věnujte pět minut čas důkladnému čištění zubů.

2)     Používejte pomůcky také pro čištění mezizubních prostorů. Používejte mezizubní kartáčky, zubní niť a případně i ústní vodu.

3)     Navštěvujte pravidelně svého zubaře dvakrát ročně.

4)     Neváhejte také docházet dvakrát za rok k zubnímu hygienistovi, který vám zuby vyčistí a odstraní zubní kámen i na těžko dostupných místech.

Pro odstranění nahromaděného zubního plaku a k ochraně před zánětem dásní můžete použít zubní pastu, ústní vodu a zubní kartáček meridol® Gum Protection.

Speciální směs účinných látek, kterou obsahuje zubní pasta a ústní voda meridol® Gum Protection, přispívá k udržení zdravé ústní mikroflóry a zamezuje tvorbě nových bakterií v ústech. Zároveň inaktivuje zbytky bakteriálního plaku, který zůstává na zubech obvykle i poté, co jste si je vyčistili kartáčkem, a tak brání hromadění plaku na povrchu zubů. Zubní kartáček meridol® Gum Protection díky svým měkkým štětinkám pronikne I do těžko dostupných míst.

Autor: Colgate-Palmolive

Produkty z řady meridol® Gum Protection můžete vyhrát.

Odpovězte správně na soutěžní otázku. Pět výherců obdrží balíček se zubní pastou, zubním kartáčkem a ústní vodou meridol® Gum Protection.

Soutěžní otázka: Které aktivní složky obsahuje speciální směs zubní pasty a ústní vody meridol® Gum Protection, která pomáhá neutralizovat zbytky bakteriálního plaku a regenerovat podrážděné dásně?

a)      peroxid vodíku a fluorid sodný

b)      uhličitan vápenatý a peroxid vodíku

c)      aminfluorid a fluorid cínatý 

 Odpověď hledejte na www.gaba.cz

Správnou odpověď posílejte pomocí SMS od 12. 12. 2016 do 18. 12. 2016 do půlnoci na číslo 900 99 10 ve tvaru:

MERIDOL mezera ODPOVED mezera JMENO mezera PRIJMENI mezera ADRESA mezera PSC

Příklad: MERIDOL A Jan Novak Prazska 1 Teplice 41501.

Odpovědi lze posílat opakovaně, počet SMS zpráv odeslaných z jednoho telefonního čísla není omezen. Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem.

Cena 1 SMS je 10 Kč vč. DPH. Provozuje CZECH NEWS CENTER a.s. Infolinka 296 363 199 (po-pá 8-16 hod.), mobil@cncenter.czwww.platmobilem.cz

Vyhrává 5 výherců (výhra: 5x balíček se zubní pastou, zubním kartáčkem a ústní vodou meridol® Gum Protection), kteří správně odpoví na soutěžní otázku a jejichž počet zaslaných SMS obsahujících správnou odpověď bude nejvyšší.

Pravidla soutěže naleznete zde.

Výherci:

Bancířová Martina, Vratimov
Pourová Věra, Lnáře 
Baráková Dagmar, Boskovice
Tučková Tereza, Hronov

 

.