Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přejete si superhrdinu pod stromeček? Není problém!

23. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Je vaše drahá polovička blázen do Batmana? Nebo sám sebe vidí spíše jako silného muže s laserovým zrakem a jedinou slabinou – kryptonitem? Fantazii se meze nekladou a vy svého milovaného geeka můžete v jeho zálibě snadno podpořit. Obdarujte ho vánočním dárkem šitým mu na míru, anebo si na svou hruď oblečte jeho superhrdinský vzor. Uvidíte, co bude jeho slabinou teď.

Za hrdinu nejen o Vánocích

Přemýšlíte, čím udělat vašemu přítelovi, nebo vaší přítelkyni radost? Pokud je přímo ukázkovým nerdem jako Sheldon a jeho přátelé, nos má téměř pořád zabořený v komiksech a do kina s vámi nezajde na nic jiného než na Avengers, Star Wars nebo na Thora, dost to ve vašem rozhodování napoví. Pokud váš partner, nebo partnerka zrovna nemá narozeniny, neblíží se ani vaše výročí a vy ho, nebo ji nechcete zmlsat dárky „jen tak“, vězte, že Vánoce jsou opravdu za rohem. Proč si tedy neudělat „strýčka“ a nezabalit první dárek pro vašeho miláčka. Navíc to není jen tak ledajaký dárek. Je to něco, co vašeho partnera zcela vystihne, ukáže, že ho posloucháte a v jeho vášni plně podporujete. Především mu krásný dárek vykouzlí srdečný úsměv na tváři s pocitem a se slovy „to jsem si přesně přál“. A není nic krásnějšího než vaše blízké takto potěšit.

Autor: Geek

Jedinečná superhrdinská trička jsou v dnešní době stále více trendy. Záliba v nich se již netýká jen uzavřené skupinky komiksáků a podivných nerdů. Nosit logo Batmana, Supermana, nebo se pyšnit na prsou samotným mistrem Yodou, je skutečně cool. Můžete se snadno inspirovat u světových celebrit, které mu s obrovským comebackem nových Star Wars s chutí podlehly.

Autor: Geek

Ani dívky a ženy nepřijdou zkrátka

Mohou své krásné postavy ozdobit slušivými tričky, které podtrhnou jejich ženské tvary. Originální trička jim na ženskosti rozhodně neuberou, naopak ji pozvednou silou ze vzdálené galaxie, kterou vládnou převážně rytíři řádu Jedi. Nebo naopak omladí jejich ducha a vrátí je do období, kdy s nadšením sledovaly zábavné animáky od Looney Tunes. Člověku nemusí být jen náct, aby sledoval komisky. Stačí vzpomenout nestárnoucí Simpsonovi, kteří svým specifickým humorem baví svět již přes dvacet let. A co pak mít na sobě tričko s jejich typickým humorem. Pobavíte tím sebe i vaši společnost. Geekshop nabízí opravdu nepřeberné množství možností. Stačí si jen vybrat.

Autor: Geek

Milovníci komiksů

Chytrolíni, šprti, nerdi, ajťáci, geekové… Tento druh lidí nazýváme různě, dost často jsou ale terčem posměchu, spolužáci je zesměšňují, nechtějí s nimi kamarádit a vymýšlí na ně nejrůznější vtípky. Nabízí se otázka proč? Důvod je jednoduchý. Každý, kdo v něčem vyniká, zajímá se o konkrétní problematiku a je v něm nadšení pro danou věc, je českému závistivci trnem v oku.  Mít zápal a nenechat se odradit jsou ale dvě různé věci. Přesně ty ale dokázali skloubit i zakladatelé Geekshopu, který je dnes největším českým výrobcem oficiálních seriálových a komiksových triček, díky kterým jistě vybočíte z davu a nebudete nudná šedá myš.