Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Spodní prádlo, které stojí za hřích

4. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Elegance, styl a pohodlí. To jsou slova, která charakterizují luxusní spodní prádlo. Dopřát si podprsenku a kalhotky té nejvyšší kvality dnes již není žádný problém. Objevte svět francouzského spodního prádla Lise Charmel, které Vás oslní skvěle padnoucími střihy, výjimečným designem a nejvybranějšími materiály.

Francouzské tradiční krajkové prádlo

Není náhodou, že Francie je považována za zemi, která udává módní trendy celému světu. Právě zde totiž působí špičkoví designéři pracující s famózními látkami a krajkami. Skvělou zprávou je, že si ty nejlepší kousky z dílny Francouzů můžete zakoupit i v České republice. Stačí se jen podívat po výrobcích přední francouzské značky Lise Charmel. Ta vznikla v 70. letech 20. století a od té doby si zakládá na výrobě těch nejkvalitnějších kousků luxusního spodního prádla. Charakteristickým prvkem je použití krajky Leavers nesoucí označení “krajka z Calais”. Jde o unikátní krajku, která je dle tradic vyráběná na severu Francie od roku 1891.

Autor: Oxalis dessous

Luxusní spodní prádlo udávající trendy

Značka Lise Charmel si rychle získala oblibu zákaznic kladoucích důraz na kvalitu, včetně celebrit. Přehlídková mola každoročně plní 4 ucelené kolekce. Návrháři vytvářejí luxusní podprsenky, kalhotky, plavky i doplňky dle posledních trendů ve zdobení i barvách. Kromě výše zmíněné krajky z Calais můžete zakoupit i spodní prádlo s prvky hedvábí či korálky od světoznámé značky Swarovski.

Jedinečné spodní prádlo značky Lise Charmel je vyhledávané kvůli vysoké kvalitě výrobků, vynikajícímu detailnímu zpracování, úchvatnému designu a maximálnímu komfortu při nošení. Řada zákaznic si pochvaluje rafinovanost luxusního prádla Lise Charmel, která se snoubí s elegancí.

Autor: Oxalis dessous

Kde koupit výrobky Lise Charmel v Česku?

Toto výjimečné spodní prádlo z dílny francouzských návrhářů se dnes prodává ve více než 50 zemích světa. Výjimkou není ani Česká republika, a tak je na čase, abyste kouzlo značky Lise Charmel objevily i vy. Nejlepším prvním krokem na cestě k perfektně padnoucímu spodnímu prádlu je navštívení prodejny, ve které Vám s výběrem poradí odbornice na svém místě. Prodejny Oxalis dessous naleznete v Praze a v Brně. V každé prodejně se vám budou věnovat zkušené asistentky, které vám pomohou vybrat nejen ideální design pro vámi zvolenou příležitost, ale také správnou velikost spodního prádla. Perfektní servis obsahuje i nabídku stylových doplňků.

Autor: Oxalis dessous

Zařaďte se i vy mezi hrdé majitelky luxusního spodního prádla Lise Charmel, které si budete užívat každý den díky maximálně komfortním podprsenkám a kalhotkám. Dopřejte si francouzské krajkové prádlo, které rozhodně stojí za hřích.