Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jak vyzrát na celulitidu jednou provždy?

26. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Ano, víme, že není plavková sezóna, ale je přesně ta správná doba na ni začít myslet. Než totiž vypukne, máme dost času zlikvidovat největšího plážového nepřítele - celulitidu. Boj s celulitidou je sice běh na dlouhou trať, ale s těmito radami nad ní letos prostě vyhrajete.

Celulitida, lidově pomerančová kůže je porucha ukládání tuku, která nám pod kůží tvoří nevzhledné hrbolky a v těžké formě může být až nepříjemně bolestivá. Objevuje se nejčastěji v oblasti hýždí a stehen a vůbec nezáleží na celkové tělesné hmotnosti. Mají ji štíhlé modelky i plnější dámy.

Manuál komplexní péče proti celulitidě krok za krokem

Krok 1: Lymfodrenáže

Lymfodrenáž je speciální druh masáže zaměřený na povrchový mízní systém. Urychluje tok lymfy, čímž podporuje látkovou výměnu a napomáhá vyplavování odpadních látek z těla. Jedná se o detoxikační kúru, která má pozitivní vliv i na imunitní systém. Lymfodrenáže vedou ke zlepšení metabolismu a fyzické kondice. Vedlejším pozitivním efektem může být i úbytek váhy.

Autor: Asklepion

Ruční nebo přístrojová lymfodrenáž?

Manuální lymfodrenáž může provádět pouze certifikovaný lymfoterapeut, který se snaží působit pouze na oblast kůže a podkoží, ne na svaly. Špatně provedená lymfodrenáž může nenávratně poškodit lymfatické cévy. Vybírejte proto svého terapeuta pečlivě.

Přístrojová lymfodrenáž, například přístrojem Lymfoven, který používají na klinice Asklepion, pracuje s tlakovou vlnou nahrazující svalovou pumpu pomocí nafukovacích komor ve speciálních návlecích. Přístrojová lymfodrenáž nenahrazuje samotnou manuální, ale zvyšuje její efektivitu. Ideální je obě metody kombinovat. Léčba celulitidy je tak intenzivnější.

Krok 2: Tělová kosmetická ošetření

Kvalitní tělové programy a produkty umí zlepšit stav celulitidy a zeštíhlit problémové partie. Kosmetické oddělení kliniky Asklepion pracuje s luxusní francouzskou kosmetikou Phytomer. Tato značka je průkopníkem v oblasti mořské biotechnologie a vytváří zcela nové přísady pomocí vyspělých metod.

Autor: Asklepion

Účinné přírodní produkty proti celulitidě kombinujte s kvalitními přístroji

Vynikajících výsledků dosahují také terapie speciálními tělovými přístroji. Patří mezi ně například LPG nebo Radiofrekvence. Tyto přístroje kombinací ultrazvuku a bezbolestné vakuové masáže pomáhají odstranit celulitidu. Jejich další výhodou je, že celkově přispívají ke zlepšení kvality pokožky a podílejí se pozitivně na tvarování postavy. Pokud si je budete dopřávat do léta pravidelně v intervalech doporučených kosmetičkou, na pláži ohromíte dokonale hladkou a zpevněnou pokožkou.

Čtěte také: 11 tipů, jak vyzrát na pomerančovou kůži

Krok 3: Liposukce, která zatočí i s celulitidou

Na současném trhu je jediná liposukce, která kromě toho, že odsaje tukové polštáře, a tím zformuje a zeštíhlí postavu, viditelně vypne a vyhladí kůži nad odsávanou oblastí. Je skvělým řešením pro ty, kteří se chtějí kromě celulitidy zbavit i přebytečných centimetrů. O jakém zázraku to mluvíme? O radiofrekvenční liposukci BodyTite, kterou používají plastičtí chirurgové v Asklepionu. Lisposukce už není jen kosmetická procedura, ale invazivní zákrok, ale její efekt je samozřejmě největší.

Liposukce BodyTite vyhladí kůži působením tepla

Jak to funguje? Zatímco vám chirurg z podkoží odsává drobnou jemnou kanylou tuk, po povrchu jede hlavice vysílající radiofrekvenční proud. Ten prohřívá tukově buňky a způsobuje lipolýzu, tedy rozpad tuku. Kromě vyhlazení kůže a celulitidy BodyTite urychlí rekonvalescenci a dokonce zmírňuje pooperační bolesti. Pokud chcete do léta stihnout liposukci, není lepší volba než právě BodyTite.

Co dál? Přijďte k nám do Asklepionu na nezávaznou konzultaci