Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Víme, co vám na podzim zvedne náladu

5. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Podzim je již tady a s ním se k nám do duše začíná pomalu ale jistě vkrádat jeho ne zrovna vítaná sestra. Podzimní deprese. Každý má na nepříjemnou úzkost jiný lék. Někdo si jde zaběhat, jiný na masáž a někdo další se z ní jen potřebuje dobře vyspat. Zaručeným lékem převážně pro ženy je ale nakupování. Využijte jedinečné akce a udělejte si radost 20. října v obchodech Reserved!

Reserved Vás zve na Podzimní nákupy

Již ve čtvrtek 20. 10. se uskuteční velkolepá akce Podzimní nákupy v Reserved. Akce se bude konat na 13 prodejnách po celé České republice, tentokrát na prodejnách v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích, Opavě, Olomouci, Teplicích, Hradci, Liberci a Kladně.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Reserved

Pod Podzimními nákupy si nepředstavujte jen hon za trendy outfity. Během akce se návštěvnici vybraných prodejen mohou těšit samozřejmě na slevu na celou novou kolekci, a to ve výši 30 %, vedle toho jim ale zvednou náladu i krásné dárky ke každému nákupu a samozřejmě i welcome drink. Po celou dobu nákupů navíc budou moci soutěžit o hodnotné ceny od partnerů značky Reserved (Frisco, Nestlé, Ford, Yves Rocher a další). Protože k módě neodmyslitelně patří i styling a líčení, budou moci návštěvnice po celou dobu akce využít možnosti profesionálního líčení. Tečku za příjemným dnem pak udělá ochutnávka výběrové kávy.

Autor: Reserved

V podzimní kolekci Reserved naleznete nejnovější trendy sezóny i tipy na vánoční dárky. Nenechte si ujít tuto jedinečnou šanci nakoupit s pořádnou slevou a být odměněn skvělými dárky.

Více informací a registrace na  reservednakupy.cz/