Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Lak na nehty, který vydrží celou dovolenou

16. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Těšíte se na dovolenou, dokonce jste si koupila nové plavky a máte super letní střih vlasů. Uvažujete o gelové manikúře, abyste měla po celou dobu dovolené krásné nehty?

Gelové nehty jsou sice velmi odolné, ale jejich odstranění je možné pouze pilníkem. Pokud chcete manikúru, která vydrží alespoň 10 dní bez chybičky a lze snadno odstranit, tak je jasnou volbou Striplac – svlékací UV/LED lak na nehty. Striplac je zapékací UV/LED lak na nehty, který vydrží bez chybičky 10 dní a déle. Je velmi odolný proti mechanickému poškození a nádherně se leskne. „Naše zákaznice jsou ze Striplacu nadšené. Líbí se jim hlavně to, že jde z nehtu jednoduše sloupnout bez nutnosti použití odlakovače, acetonu nebo pilníku.“ dodává Tamara Rotterová školitelka značky Alessandro. Lakování Striplacu je velmi jednoduché a zvládne to úplně každý i v pohodlí domova. Postup lakování najdete ve videu

Pokud nevlastníte UV lampu můžete si pořídit sadu, která obsahuje LED lampu a vše potřebné ke Striplac manikúře, cena 1649 Kč k zakoupení zde.

Autor: Alessandro

V nabídce je 99 odstínů včetně odstínů na francouzskou manikúru, takže je opravdu z čeho vybírat. Navíc vychází čtyřikrát ročně limitované kolekce. Letní trendy odstíny Striplacu 5 ml, 340 Kč k zakoupneí zde.

Autor: Alessandro

Pokud si na lakování netroufnete, můžete zajít na Striplac manikúru do Alessandro Express Nail Studia v OC Nový Smíchov nebo OC Chodov. Termín si rezervujte online na www.alessandrostudio.cz