Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Buďte dokonale připravená na léto

6. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Také se už nemůžete dočkat léta? Dáme vám pár tipů na přípravky, které vám pomohou dosáhnout, abyste vypadala skvěle a také se tak cítila. Zaměřili jsme se na zcela přírodní produkty bez vedlejších účinků. Staňte se hvězdou pláže a buďte ve výborné kondici.

Krásná a fit za každé situace

V zimě určité nedostatky na postavě i pleti snadno skryjeme pod vrstvy oblečení. V létě však musíme jít „s kůží na trh“. Pokud dáváte přednost přírodním prostředkům, jak dosáhnout dokonalé postavy i krásné a zdravé pleti, pak vás tento článek jistě zaujme. Představíme vám čistě přírodní přípravky, jež přispívají ke kontrole hmotnosti, opalování a také kvalitní produkty, jež přispívají k přirozené obranyschopnosti organismu. Je totiž velmi důležité pečovat o tělo nejen zvenku, ale také zevnitř.

Na které produkty se můžete spolehnout?

Abychom si léto pořádně užili, musíme se cítit fit. K tomu nám dopomůže Parazin. Jde o přípravek na přírodní bázi, který posiluje přirozenou antibakteriální aktivitu. Obsahuje významné složky, jež přispívají k rozvoji střevní mikroflóry. Hlavní účinné složky tvoří tymián, kurkuma a hřebíčkovec.

Autor: Vivantis

Česnek, tymián a kurkuma přispívají k přirozené obranyschopnosti organismu a ke správnému trávení. Díky těmto složkám se budete cítit mnohem lépe. Dalšími významnými složkami jsou ořešák černý a lapačo červené. Tento produkt je vhodný pro každého, vyjma dětí do tří let.

Pro krásné opálení je určený FitMe Slim&Sun, který urychluje a zintenzivňuje opálení pokožky. Kromě toho dokáže formovat a zpevňovat postavu a má antioxidační účinky. Zlepšuje kvalitu kůže. Důležitou látkou je CLA neboli kyselina linolová. Jde o nenasycenou mastnou kyselinu, která je tělu vlastní. Je obsažena v mléce, v mase a rostlinných olejích. Napomáhá tělu udržet normální hladinu cholesterolu v krvi a vitamín E ochraňuje buňky před oxidativním stresem. Cennou složkou je také betakaroten, jež je bohatým zdrojem vitamínu A.

Autor: Vivantis

Maqui Pure je dalším přípravkem na cestě ke zdravému tělu. Tento produkt obsahuje prášek z plodů Maqui. Fialové bobule, které se podobají borůvkám, jsou velmi cenným antioxidantem. Ten dokáže pohlcovat volné radikály poškozující buňky v lidském organismu.

Autor: Vivantis

Natural Medicaments – vše pro vaše zdraví

Všechny výše uvedené přípravky přináší již od roku 2001 Natural Medicaments. Zabývá se prodejem přírodních produktů a důraz klade na kvalitu a pečlivý výběr přírodních surovin bez jakýchkoliv vedlejších účinků. Hlavním mottem je vyvíjet přípravky pro přirozenou krásu a zdraví. Tyto produkty zakoupíte na prozdravi.cz.