Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Prázdniny plné hvězd s letní scénou Harfa

14. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Letní scéna Galerie Harfa letos vstupuje již do páté sezóny. Pro diváky je připraveno celkem 24 představení, která se odehrají v období od 12 července do 4. září 2016. Letošní ročník s názvem "Léto plné hvězd" představí celou řadu oblíbených českých herců. Návštěvníci se mohou těšit například na Petra Nárožného, Václava Vydru, Janu Šulcovou, Lukáše Pavláska, Luďka Sobotu, Františka Ringo Čecha, Mojmíra Maděriče, Martina Zounara, Halinu Pawlowskou, Zdeňka Izera, Veroniku Jeníkovou, Mahulenu Bočanovou a další.

Kromě velkého počtu známých hereckých osobností se letošní ročník od předchozích odlišuje také velkou repertoárovou pestrostí. Na návštěvníky všech představení navíc čeká na úvod welcome drink, který divadelní zážitek umocní. Jedním z největších lákadel letošního léta bude úspěšná one man show Caveman, která plní hlediště po celé České republice po více než 10 let. Letos poprvé se Caveman představí i na Letní scéně Harfa. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji u pořadatele akce Kulturní portál.cz, dále pak v prodejních sítích TicketPortal, TicketArt, TicketPro a v Info stánku Galerie Harfa.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Galerie Harfa

Vyprodané hlediště pořadatelé čekají i u dalších představení. Jedním z nich je hra V Paříži bych tě nečekala, tatínku, ve které se v hlavní roli představí Petr Nárožný. Další komedií s nádechem Francie je horká novinka letošního ročníku Rukojmí bez rizika s Václavem Vydrou a Janem Šťastným v hlavních rolích. Naopak anglické prostředí návštěvníkům přiblíží komedie Když kočky nejsou doma. Pro diváky, kteří holdují spíše tuzemskému prostředí, je připravena hra Světáci a Liga proti nevěře.

Autor: Galerie Harfa

Nejúspěšnější představení loňských ročníků nesmí na Letní scéně Harfa chybět ani nadcházející léto. Velkolepý prožitek si mohou diváci zopakovat u komediální one man show Táta, u kultovního představení Monology vagíny a jeho úspěšného pokračování Tělo nebo u talk show Haliny Pawlowské Chuť do života.

Autor: Galerie Harfa

Letní scéna Harfa nezapomněla ani na milovníky humoru, kteří si mohou vybírat z pestré škály českých bavičů. Na střeše Galerie Harfa se představí například Zdeněk Izer se svou show Zdeněk Izer a autokolektiv, hvězdy pořadu Na stojáka! Lukáš Pavlásek, Miloš Knor a Nasty zase v pořadu Komici s.r.o. Pro všechny milovníky legendárních představení Šimka a Grossmanna bude uveden zábavný pořad Návštěvní den u Miloslava Šimka, na kterém se podílí řada bývalých spolupracovníků významného českého komika, například Luděk Sobota a Jiří Krampol.

Autor: Galerie Harfa

Pražské Divadlo pohádek oslaví desáté narozeniny a pro děti si na začátek školního roku připravilo malý dárek v podobě přehlídky jejich nejúspěšnějších pohádek. Od 1. do 4. září 2016 vždy od 17 hodin se mohou malí návštěvníci těšit na představení Krysáci a ztracený Ludvík, Příhody včelích medvídků, Kocourek Modroočko a pohádkový muzikál Princové jsou na draka, který každé dítě zná díky písničkám Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

Autor: Galerie Harfa

Letní scéna Harfa je připravena i na nepřízeň počasí. V případě deště se představení přesouvají do Divadla Gong, které leží 200 m od Galerie Harfa. O přesunu se rozhoduje v den konání představení zhruba v 17 hodin (v případě pohádek v 15 hodin). Všechny potřebné informace budou zveřejněny na webových stránkách www.letniscenaharfa.cz.