Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyrobte si stejně jedinečný šperk, jako jste vy sama!

26. února 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Už Marilyn Monroe ve slavné písni přesvědčovala dívky, že diamanty jsou jejich nejlepší přátelé. Proč těmi přáteli nenazvat rovnou všechny šperky? Každá žena či dívka se velice ráda obklopuje krásnými věcmi, blyštivými náušnicemi, dekolt zdůrazňujícími náhrdelníky a samozřejmě sní o tom nejkrásnějším zásnubním prstenu z čisté lásky. Jen ale ten správný šperk dokáže podtrhnout ženinu krásu a smyslnost. Věděla jste, že si můžete vyrobit šperk dle svých představ?

Autor: Morellato-shop.cz

Italský design a kvalita

Značka Morellato se za posledních několik desetiletí stala synonymem kvality, inovace, neotřelého stylu a smyslu pro detail, a to zejména v oblasti výroby šperků a elegantních hodinek. Šperky této celosvětově známé italské značky vynikají neotřelým designem a precizním zpracováním. Společnost založil Giulio Morellato v roce 1930 ve městě Bologna v Itálii. Jednotlivé šperky jsou vyrobeny z kvalitní chirurgické oceli. Kromě dámských klenotů nabízí značka široký výběr i z pánských šperků, které jsou dodávány v originální krabičce. V rozmanitých kolekcích šperků značky Morellato si jistě vybere nejedna žena a získá tak jedinečný šperk vystihující její originalitu a krásu.

Autor: Morellato-shop.cz

Morellato – synonymum nejen pro šperky

Značka Morellato se vedle výroby šperků z leštěné chirurgické oceli zabývá také výrobou hodinek a módních doplňků stejně mimořádného rázu. Své šperky tak často můžete sladit s hodinkami a zanechat tak ve společnosti nezapomenutelný dojem. Mezi další doplňky, které tato světově známá značka nabízí, patří také luxusní peněženky. Pokud přemýšlíte nad hodnotným dárkem pro vašeho muže nebo tatínka, který si nepotrpí zrovna na šperky, je ideální volbou kvalitní pero z dílny Morellato. Pokud hovoříme o špercích, jsou většinou osazeny krystaly, říčními perlami a některé kolekce dokonce brilianty kvality SI1/HI. Veškeré šperky jsou pak dodávány s certifikátem pravosti.

Autor: Morellato-shop.cz

Vyrobte si šperk na míru

Zcela něčím ojedinělým a výjimečným je kolekce DROPS.  Z Této kolekce si zákazník může vytvořit šperk dle svého vkusu z různých komponentů, které se k němu nejvíce hodí a nejlépe ho vystihují. Ženy a dívky mohou vybírat z více než dvou set přívěsků. Na své si tak přijdou milovníci psů, koček, čtyřlístků, andílků a mnoho dalšího, samozřejmě vždy zhotoveno z leštěné oceli, doplněné o zirkony či jiné kamínky. A pokud si zákaznice nevyberou z ocelových ozdob, mohou vybírat i různě barevných korálků. V celé kolekci je široký výběr řetízků, náramků, náušnic a hlavně korálků v různých motivech. Kombinovat lze i s hodinkami DROPS. A jestli nejste zrovna fanoušek kreativní výroby šperků, můžete si samozřejmě zakoupit i hotový složený klenot.