Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zakládáte si na kvalitní lékařské kosmetice? Nyní ji můžete mít bez lékařského předpisu!

8. července 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud se chcete ujistit, že kupujete kosmetiku, která vás opravdu omladí, nedráždí žádný typ pokožky a zároveň není testována na zvířatech, jen stěží ji najdete v drogerii. Nenechte se ovšem nachytat ani na dermokosmetiku z lékárny. Sami jistě víte, že nejúčinnější je profesionální lékařská kosmetika, ta ale kvůli silné koncentraci nebývá volně prodejná. Existují však výjimky...

Lékařská kosmetika od firmy Medaprex, se zaměřuje na výzkum nejnovějších technologií v oblasti estetické dermatologie a nabízí extrémně silná lékařská séra proti vráskám, akné, pigmentaci či na suchou a citlivou pokožku, jejichž lékařská aplikace je častokrát nezbytná, ale v některých případech si můžete tyto zázraky dokonce objednat online a aplikovat sami. Je však potřeba být velice opatrný a důkladně si prostudovat návod k použití, protože se skutečně jedná o vysoce koncentrované látky pro profesionální péči.

Akné

Autor: MedaPrex

BetaGel

Nově vyvinuté sérum ve Velké Británii obsahuje vysokou koncentraci kyseliny salicylové a azelaové - látek tlumících sekreční činnost mazových žláz , čímž zabraňuje blokaci pórů a vzniku komedonů (1. Fáze projevů akné). Je výjimečný svou silou léčit akné bez zbytečného vysušování citlivé pleti. Dá se koupit i bez předpisu za odpovídajících 780 Kč.

Citlivá zarudlá pokožka

Autor: MedaPrex

RedAlert

Sérum proti stárnutí velmi citlivé, zánětlivé a erytematózní pokožky.
Je založeno na látce teprenon, která omezuje zarudnutí (erythrosa) o 30 %
po jednom měsíci přímé aplikace. Lékaři doporučována péče o mírnou
formu růžovky (rosacea), obličejové nitkovité žilky a erythrosu.
I toto sérum je možné koupit na eshopu za rovněž 780 Kč.

Antioxidace kůže

Autor: MedaPrex

Firewall

Antioxidační sérum se schopností vyloučit z kůže volné radikály. V průmyslovém testu Total Antioxidant Assay Test porazil všech 9 konkurenčních výrobků a účinnost jeho látek byla pořád 5násobně vyšší než druhé nejlepší sérum po něm. Jeho složení je rozděleno do dvou různých kapslí, které se při aplikaci smíchají, čímž se zajistí stálé antioxidační působení. Jelikož je jako jediný svého druhu schopný neutralizovat všechny typy volných radikálů, jeho cena je 1750 Kč.

Vrásky

Autor: MedaPrex

Growth Factor

Bylo klinicky ověřeno, že sérum s růstovými faktory zvětšuje tloušťku epidermis (vrchní část kůže) o 45 % a celkové množství kolagenu o 20 %,
což vede k výraznému vyhlazení vrásek a struktury pokožky. Sérum s růstovými faktory je 5 krát účinnější než hydratační krémy proti vráskám a stojí oprávněných 1950 Kč.

Alopecie  (vypadávání vlasů)

Autor: MedaPrex

Dermaheal HL

Výrobek určený na mezoterapii vlasů je registrován jako zdravotnický prostředek, který dokáže zastavit vypadávání vlasů a obnovit růst nových díky patentovaným biomimetickým peptidům. Ke správnému postupu aplikace je v tomto případě nutná konzultace s lékařem, kterých seznam naleznete na eshopu v detailu produktu.

Chemický peeling

Autor: MedaPrex

AgePeel na vrásky, WhitePeel proti pigmentaci, BetaPeel proti akné a EyePeel na vrásky kolem očí

Tato silná chemická látka koaguluje proteiny v pokožce, což vede k odstranění vrstev pokožky, čímž dochází k redukci závažných kožních problémů jako jsou hluboké jizvy, vrásky, pigmentace a akné třídy VI. Pokožka se sice hojí přibližně 3-5 dnů, odměnou je však bezproblémová a neuvěřitelně hebká pokožka. Jelikož se jedná o agresivní kyselinu, aplikace je nutná u lékaře nebo proškolené kosmetičky, jejichž seznam naleznete také v detailu produktu.

Na stránce www.medaprex.cz naleznete i další kosmeceutika testovány biochemikmi a doporučené lékaři, která je možné zakoupit online.

Předtím než se pro nějaký rozhodnete, přečtěte si pár nezávislých recenzí z českého portálu Heureka.cz:

Autor: MedaPrex



Autor: MedaPrex