Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Kabelka nemusí být jen černá! Pusťte si do šatníku trošku barev

12. ledna 2014 | 20:00
Prezentace klienta |

Říká se, že doplňky byste si měla vybírat tak, aby pokud možno ladily ke všem kouskům ve vašem šatníku. Zcela automaticky pak saháme po černých, hnědých a šedých kabelkách. Co takhle mít ale alespoň jednu, výraznou, ke které budete dolaďovat outfit?

Kabelka jako ústřední prvek

V šatníku každé ženy se jistě nachází alespoň pár černých, bílých či šedých kousků, ze kterých jde sestavit velmi universální outfit. Proto není potřeba k černo-bíle laděnému oblečení již brát podobně laděné doplňky, jako jsou šperky, šála nebo právě kabelka.

United Colors of Benetton, italiedoskrine.cz, 823 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Barevná kabelka se tak může stát velmi výrazným prvkem, který bude akcentovat váš outfit a strhne na sebe svoji pozornost.

Samozřejmě neříkáme, že musíte mít ve skříni desítky kabelek ve všech barvách duhy. Alespoň jedna si u vás ale určitě své přední místo zaslouží.

Laďte ji s čímkoliv

Pravidlo, že kabelka by měla ladit s botami je už dávno pasé a nemusíte se proto trápit tím, že nemůžete sehnat stejný odstín kabelky k vašim oblíbeným střevíčkům. Vždy se ale snažte kombinovat barvy, které spolu nějakým způsobem ladí.

United Colors of Benetton, italiedoskrine.cz, 823 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Můžete také volit univerzální barvu obuvi a ladit kabelku například s topem, nebo klidně i s očními stíny či rtěnkou. Líčíte si často rty výraznou barvou, jako je odstín magneta, nebo nestárnoucí rudá? Sáhnětě po shodně barevné kabelce.

Neutrácejte zbytečně

Protože barevnou kabelku nebudete zřejmě nosit denně, nemusíte být tak náročná na materiály, jako u té, kterou prakticky nedáte z ruky. Není tedy nutné utrácet tisíce za kůži, ale volit syntetické materiály, jako je například polyuretan, který vás vyjde podstatně levněji, aniž by cokoliv ztrácel na kvalitě a výdrži.

United Colors of Benetton, italiedoskrine.cz, 823 Kč
Autor: italiedoskrine.cz

Tradice nemusí být nuda

Barevná kabelka navíc v žádném případě nemusí být jednobarevná! Čím více barev bude kombinovat, tím výraznějším prvkem vašeho outfitu se stane.

United Colors of Benetton, italiedoskrine.cz, 912 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Pokud byste se ale přesto báli opustit jistotu snadno kombinovatelných barev, můžete si vybrat například nadčasově šedou nebo černou kabelku s barevnými prvky, které ji ozvláštňují.

Toužíte po módní, barevné kabelce ušité z kvalitních syntetických materiálů? Sáhněte po osvědčené italské značce United Colors of Benetton. Za bezkonkurenční ceny je, nyní navíc ještě v povánočních slevách, seženete právě ZDE. Vyberte si z nepřeberné škály modrý, žlutých či červených tónů a nebo sáhněte po nestárnoucí klasice. Je to jen na vás!