Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Keira Knightley si s oblečením hlavu neláme:Nosí stále jedny šaty

Keira Knightley si tyhle šaty zamilovala.
5. prosince 2013 | 07:00

Hollywoodská kráska Keira Knightley (28) je asi dost šetřivá, což jistě ocení její manžel James Righton, jinak si nelze vyložit její oblibu v šatech Chanel. V nich se poprvé objevila už v roce 2008 na udílení cen BAFTA a oblíbila si je natolik, že se v nich letos dokonce vdávala.

Rok 2008

Premiéru ve společnosti si subtilní šaty Chanel z roku 2006, odbyli na Keiřině těle v roce 2008. Tehdy si je mladá herečka oblékla na udílení cen BAFTA a ani je neošperkovala žádnými doplňky. S rozpuštěnými vlasy v nich vypadala jako studentka, která omylem zabloudila na velkou společenskou událost.

Keira Knightley květen 2013
Autor: Profimedia.cz
Rok 2013

Letos vytáhla herečka šaty ze skříně znovu a tentokrát jim dodala patřičný pucn romantiky. Oblékla si je totiž v květnu na svou svatbu a doplnila je květinovým věncem ve vlasech, brýlemi Ray-Ban a kabátkem Chanel. Tentokrát v nich vypadala jako rozverná víla.

Keira Knightley prosinec 2013
Autor: Profimedia.cz
Rok 2013 podruhé

Šaty se zřejmě osvědčily, protože se v nich nedávno Keira objevila znovu. Tentokrát je vyvenčila na charitativní akci, kde se objevila po boku svého manžela. Tentokrát je doplnila transparentním topem zdobeným krajkou a páskovými střevíčky. Vypadala jako dokonalá dáma po boku dokonalého muže.