Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Slavné krásky ve stejných šatech! Komu to víc sluší?

  • Hvězdy ve stejných šatech! Módní faux pas?
    25. listopadu 2013 | 07:00

    Přestože každý z nás je jedinečný, občas se celebritám "povede" obléknout se jako dvojčata. Podívejte se na slavné krásky, které oblékly stejné šaty jako jejich kolegyně. Komu to podle vás víc sluší?

  • Jennifer Hudson a Kim Kardashian

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Čokoládová kráska Jennifer Hudson od dětství toužila stát se zpěvačkou. Nakonec se z ní stala uznávaná herečka, která sesbírala mnoho ocenění včetně Oscara. Jennifer vždy bojovala s nadváhou, ale jednou si řekla dost! Zhubla 30 kg a od té doby je z ní sexy kost. V šedo-štříbrných šatech vypadá famózně, akorát celkový dojem trochu kazí nevzhledný zpocený flek v podpaží.

    To profesionální celebrita Kim Kardashian si se svou váhou hlavu neláme. Obrovská ňadra a široké boky nasoukala do těsných šatů, což bylo minimálně velmi odvážné. Vítězkou je rozhodně zdravě vypadající a usmívající se Jennifer.

  • Miranda Kerr a Paris Hilton

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Sladká topmodelka Miranda Kerr vypadá skvěle i v teplácích. Holčičí šaty poseté kopretinami jí moc sluší a decentní průstřihy dodávají modelu šmrnc.

    Dědička Paris Hilton oblékla květinové šaty zhruba o 14 dnů později a musíme uznat, že jí opravdu padnou. Obě krásky to zvládly na výbornou a z tohoto souboje odcházejí obě jako vítězky.

  • Vanessa Hudgens a Kylie Minogue

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka a zpěvačka je jednou z nejkrásnějších mladých hvězd showbusinessu. Meruňkové šaty poseté volánky působily jako šité přímo na Vanessu. Její havraní vlasy a opálená pokožka tvořily s něžným modelem nevšední kontrast.

    O dvacet let starší zpěvačka Kylie Minogue bezesporu vypadá na svůj věk báječně. Ale plavé vlasy a bledá kůže splývají s šaty a Kylie působí nevýrazně. Velkou pochvalu si ovšem zaslouží za originální náramek, který nám učaroval. Mnohem víc se nám líbí exotická Vanessa.

  • Nicki Minaj a Hayden Panettiere

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Svérázná americká rapperka Nicki Minaj s oblibou obléká modely, které zvýrazňují její objemné pozadí. Tentokrát sice sáhla po vkusných šatech a růžovou paruku nechala doma, ale celkový dojem byl stejně rozpačitý.

    Drobnou americkou herečku zaujaly ty samé šaty, a tak neváhala  a objevila se s v nich ve společnosti. Přítelkyně ukrajinského boxera Vladimíra Klička působí v šatech mnohem ženštěji a navíc s outfitem perfektně sladila i barvu nehtů a rtěnky. Pomyslnou trofej si odnáší Hayden.

Diskuse ke článku
.